Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Yves Rocher Lifting Végétal // TESZT

2020. április 29. - Antalfy Krisztina

Forradalmi lifting hatás a természetes kollagén erejével

A közismert francia kozmetikai márka legújabb termékcsaládjával ismét egy erős ütést adott azoknak az undok, utálatos ráncoknak, csak hogy arcunk a kor előrehaladtával is képes legyen megőrizni természetes szépségét. Az Yves Roscher
Lifting Végétal elnevezésű termékei több mint 97%-ban természetes, növényi eredetű összetevőket tartalmaznak, melyek segíthetnek felvenni a harcot az öregedéssel szemben, energiával töltik fel sejtjeinket és közben megerősítik bőrünk összetételét. 

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_35.jpg

Tudtad?

A vadnövényként ismert indás infű valójában egy különösen hasznos növény, amelynek rusztikus külseje mögött rendkívüli erő lakozik. Az indás ínfüvet korábban gyógynövényként használták sebek gyógyítására. Zsenge, fiatal leveleiből főzelék is készülhet.

ajuga-catlins-giant-brenlissa-pic.jpg

nevtelen3_14_8.png

Tudom, nem a külcsín alapján ítélünk meg egy kozmetikai terméket, de azért az Yves Rocher  erdőgazdálkodásból származó kartoncsomagolására és az újrahasznosítható üvegtégelyére egyszerűen öröm ránézni, annyira szépek a színek, és úgy az egész összhatás nagyon tetszetős. 
94786001_611511426242516_1224945310057570724_n.jpg

nevtelen4_10.png

Lifting hatású nappali krém arcra és nyakra
50 ml / 10.490 Ft

Termékről:

E növényi kollagénnel gazdagított nappali arcápoló hidratálja az arcbőr és a nyak területét, azonnali komfortérzetet nyújtva. 1 hónap alatt a bőr megerősödik, a vonások feszesebbé válnak, a ráncok csökkennek. 

received_1908701492597644-01.jpegSaját véleményem:

Eléggé érzékeny és kombinált típusú a bőröm, így általában rendkívül szkeptikus vagyok az újdonságokkal szemben, de az Yves Rocher nappali arckréme végül is több hetes használata után meggyőzött. A krém illata számomra nem erős, inkább kellemes, használata során nem lép fel tőle allergiás reakció a bőrömön, állaga sűrű, krémes. Kissé zavaró benne, elég lassan szívódik fel, így ha azonnal rásminkelek, csúnyán "kukacosodik" tőle az alapozóm, ami valljuk be, nem túl esztétikus.
received_234153331005430-01.jpeg

Persze home office-ban nem sminkelek olyan sűrűn, így reggelente bőven van ideje beszívódni, a végeredmény pedig mindig egy kellemes, hidratált arcbőr, ami egész nap puha és kellemes tapintású marad. Szerencsére még nincsenek nagyon mély ráncaim, de úgy gondolom nem ez a krém fogja eltüntetni őket, ha majd előbukkannak.  Ajánlom mindazoknak, akiknek elég csupán szinten tartani az amúgy is fiatalos arcbőrét. 

Lifting hatású szérum arcra és nyakra
30 ml / 10.990 Ft

Termékről:

E növényi kollagénnel gazdagított szérum folyékony textúrájával ápolja, hidratálja arcbőrünket, azonnali komfortérzetet nyújtva. 1 hónap alatt a bőr megerősödik, a vonások feszesebbé válnak. Használjuk reggel és este az arc- és a nyak területén. Minden bőrtípusra tökéletes.
94702494_698877414207229_8013221568086620663_n.jpg

Saját véleményem:

Zuhanyzás után mindig nagyon száraznak érzem a bőröm, ezért már régóta vágytam egy olyan szérumra, amelytől végre nem lesz zsíros a bőröm, nem pattogzik ki, egyszerűen fellélegzik és gyönyörűen hidratálttá válik. Nos, az Yves Rocher széruma pont ilyen.

Az illata és az állaga nekem csillagos ötös, maximális élvezet ahogy kinyomom és bemasszírozom a bőrömbe, s bár engem nem zavarna, illata gyorsan elillan ahogy beszívódik. Már első használat után érezhető volt a pozitív hatása, szép sima, üde bőrt kölcsönöz az arcomnak, dekoltázsomnak. Ajánlom mindennapi használatra, arcra, nyakra, dekoltázsra. 

Lifting hatású éjszakai krém arcra és nyakra
50 ml / 10.490 Ft

Termékről:

E növényi kollagénnel gazdagított éjszakai arcápoló gondoskodik az arcbőr és a nyak területéről, visszaadja a komfortérzetét. Ébredés után az arcbőr élettel telibbnek hat. 1 hónap alatt a ráncok csökkennek, a bőr rugalmasabbá és tónusosabbá válik. Használd minden este az arc- és a nyak területén, ugyanakkor kerüld a szemkörnyéket. 

received_558212971741757-01.jpeg

Saját véleményem:

Számomra ez egy elég nehéz, sűrű krém, és viszonylag lassan szívódik fel - persze ha elalvás előtt még megnézek egy filmet, vagy olvasok pár fejezetet a könyvemből - , akkor simán eltűnik és reggelre megteszi a hatását. Persze nem varázsló, így reggelre sem tünteti el azokat az utálatos kis szarkalábakat, de remekül hidratál, és sima, egyenletes lesz tőle a bőröm. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné kicsit is szebbé varázsolni száraz, szürke arcbőrét.
received_167197097940447-01.jpeg

Kíméli a Bolygónkat is:

• Több mint 97% természetes eredetű összetevőt tartalmaz.
• Ásványiolaj-mentes termék.
• Állati eredetű összetevőt nem tartalmaz.
• Újrahasznosítható tégely.
• Fenntartható erdőgazdálkodásból származó karton csomagolás.

További információ:
Yves Rocher

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2515647370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása