Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így tarts egy kis luxus kényeztetést bőrödnek

2020. április 30. - Antalfy Krisztina

the Beauty Box

Imádom a divatot, a nagyikám viszont mindig azt tanította számomra, sosem lehet elég jól öltözött egy nő, ha ápolatlan a megjelenése. A nőiesség azonban nem korlátozódhat csupán a ruhákra, és a kiegészítőkre, fontos az ápolt, makulátlan bőr is, amely még szebbé, elragadóvá varázsolja a megjelenésünket.  

95145367_245308846547892_4052872777082600411_n.jpg

Ám bizonyos kor fölött - ez természetesen típustól és genetikától is függ - bőrünkön sajnos megjelennek azok az undok felszíni ráncok, apró szarkalábak. Elfedésükre ilyenkor már nem elég egy szép smink, vagy a túlzott festék, alapozó használata, és az éppen akciós drogériás ránctalanító sem a legjobb megoldás. De hogy fiatalos külsőnk még hosszú ideig ilyen ellenállhatatlan maradjon, nem árt ha felturbózzuk egy kis külső segítséggel.  

giphy_138.gif

#1 The MAX contour gel crème
50 ml / 41.300 Ft

Ez a kontúrozó gélkrém meghazudtolja a gravitáció látható hatásait, visszaállítja az arc alsó felének feszes és volumenizált megjelenését. A bőr nedvességtartalmának hatására felszabadulnak a hatóanyagok és a bőr kevésbé lesz hajlamos a megereszkedésre, köszönhetően a liftingelő és feltöltő hatású peptideknek. 

the_max_contour_gel_creme_laki.jpgHatása:

Gravitáció ellen ható peptid emeli meg a bőrt és feszesíti a megjelenését. Lipo-filler ellensúlyozza a megereszkedett bőr jeleit, és definiálja újra az arckontúrt. Íriszből és orchidea virágból kivont tápanyagdús növényi őssejt segíti feszesíteni az arcot. az instant,nedvesség hatására felszabaduló tápláló olaj mikrocseppecskék töltik fel a laza bőrt.

#2 The MAX wrinkle smoother
15 ml / 30.000 Ft

Simítsd el a gondokat ezzel az úttörő szérummal, mely ránctalanító peptidet, high-tech lifting hatású polimert és növényi őssejt technológiát alkalmaz a ráncok megjelenésének csökkentésére.

the_max_wrikle_smoother_laki.jpgHatása:

Ránctalanító-kisimító precíziós fejlett peptiddel, mely a ráncok képződésének útvonalát gátolja, kisimítja a homlok ráncait, a szarkalábakat és a mimikai ráncokat. A dalmát nősziromból kivont tápanyagdús őssejtek láthatóan feszesítenek. Átlátszó, liftingelő polimer mintegy második bőrréteget képezve simítja a ráncokat, és a növényi őssejtekkel kombinációban feszesíti a bőr megjelenését.

#3 ORMEDIC Balancing Gel Masque
59 ml / 14.300 Ft

Ultragyengéd gélmaszk, mely azonnal lenyugtatja és frissíti a finom, száraz és fáradt bőrt. Hidratál, visszaadja az egyensúlyt a nyugtató növényi kivonatok és a bio aloe vera által.

1806.jpgHatása:

Bio aloe vera nyugtatja és hidratálja a nedvességhiányos bőrt. Növényi esszenciák őrzik a bőr esszenciális hidratáltságát. A fügekaktuszvíz és a kígyószakáll kivonat segítik a bőr ellenállását a kiszáradás és a környezeti károk miatt.

#4 Prevention+ daily tinted moisturizer SPF 30+
91 g / 16.500 Ft

Ez a minden napi használatra szánt színezett hidratáló széles spektrumú, tisztán ásványi fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai ellen. Digital Aging Defense™ formulával segít harcolni a kék fény és a környezeti stresszorok ellen. Áttetsző színű, könnyen eloszlik a bőrön, enyhe színt biztosítva, mely szépen kiegyenlíti a bőrtónust és egészséges ragyogást ad a bőrnek.

rrr.jpg

Hatása:

Minden napi használatra szánt hidratáló, mely egész napos ragyogást nyújt. 100%-ban ásványi fényszűrők, széles spektrumú UVA és UVB védelemmel. A színezett formula sima felületet és súlytalan érzetet ad. Segít optikailag csökkenti a bőr tökéletlenségeit, kiegyenlíti a bőrtónust.

#5 Prevention+ daily hydrating moisturizer SPF 30+
91 g / 16.500 Ft

Ez a minden napi használatra szánt hidratáló, széles spektrumú, tisztán ásványi fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai ellen. A modernizált formula Digital Aging Defense™ megoldással segít harcolni a kék fény és a környezeti stresszorok elleni védelemben.

prevention_daily_hydrating_spf_30_ls.jpg

Hatása:

100%-ban ásványi szűrőt tartalmaz. Organikus cink-oxiddal készül, az áttetsző és súlytalan érzethez. Segíti a kék fény elleni védelmet, amit a telefonok és elektronikus eszközök bocsátanak ki. Fokozza a hidratáltságot.

#6 Prevention+ daily ultimate protection mosturizer SPF 50+

Könnyű formula, mely átfogó széles spektrumú fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai ellen. Organikus cink-oxid és UV blokkoló homoszalát, oktokrilén és oktiszalát segíti a termék problémamentes bőrbe dolgozást, mely nem ül meg a bőrön.

preventionplusultimateprotection.jpgHatása:

A legerősebb szintű védelem. Tökéletes a szabadtéri tevékenységekhez és erős napsugárzás esetén. Organikus cink-oxiddal és UV blokkolókkal az áttetsző és súlytalan érzethez.


További információ:
https://www.imageskincare.hu/


Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6415650004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása