Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Autók felajánlásával segít a Kia Motors a járvány idején

2020. május 09. - Antalfy Krisztina

A Kia Motors hazai képviselete jelenleg öt gépjárművel segíti a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetét az egészségügyi vészhelyet ideje alatt. Az autók a telephelyek közötti közlekedést segítik majd, illetve az egészségügyi dolgozók veszik birtokba a munkába járás során.

kia_autoatadas_1.jpg

A Kia Motors Magyarország a jelenleg szünetelő tesztautó kiadás során felszabaduló autói közül ajánlotta fel a gépjárműveket. A jövőben akár tovább bővülhet az egészségügy támogatását célzó autók száma.

“Miközben erőforrásainkat a “Kontaktus nélküli szervizelés” és a “Kia Házhoz megy” újonnan bevezetett szolgáltatásainkra koncentráljuk, hogy ügyfeleink ebben a nehéz időszakban is rendben tudhassák autóik karbantartását, garanciális javításait, kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a saját eszközeinkkel hozzá tudjunk járulni a jelenlegi járvány leküzdéséhez.” – mondta Nagy Norbert, a Kia Motors Magyarország ügyvezető igazgatója. kia_autoatadas_2.jpg
További információ:
KIA Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1715688560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása