Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Menedzserek a Társadalomért

2020. május 15. - Antalfy Krisztina

A Menedzserek Országos Szövetsége és az UNICEF Magyarország összefog a koronavírus negatív hatásai által érintett nehéz sorsú gyermekekért! 2020. május 20-án a menedzsertársadalom összefogásával egy egész napos digitális konferenciát szervez a Menedzserszövetség, 20 izgalmas panelbeszélgetéssel, 80, a saját szektorában kiemelkedő előadóval.

photo-1540479859555-17af45c78602.jpgA világ sok szempontból új helyzet előtt áll. A koronavírus okozta világkrízis rövid időn belül komoly kihívások elé állította a vállalkozásokat, sokan elveszítették a munkájukat, a hátrányos helyzetű családok, gyerekek pedig az eddiginél is nehezebb körülmények közé kerültek. Ebben a veszélyhelyzetben különösen fontosak a nagyvállalatok és a civil szervezetek összefogása, a társadalmat segítő programjai. A Menedzserszövetség és az UNICEF Magyarország a járvány kezdete óta rendkívüli üzemmódba kapcsolt és számos programot indított a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

photo-1476234251651-f353703a034d.jpg

Sőt, a két szervezet most összefogásra készül.

A Menedzserszövetség az UNICEF Magyarország céljainak segítésére 2020. május 20-án egy nagyszabású, teljes napos digitális konferenciát szervez Menedzserek a Társadalomért - Fókuszban a Jövő címmel, a Joint Venture Szövetség szakmai támogatásával, a Budapest Marriott Hotelben, a Lime Creative rendezvényügynökség Digital Conference Solution platformján.

photo-1487033858121-f6f74a05c1de.jpg

A programot élőben közvetíti 09:00 - 19:00 óra között a Menedzserek Országos Szövetsége, a Joint Venture Szövetség és az UNICEF Magyarország social media felületein (Facebook és Linkedin).

Az egész napos digitális konferencia élő közvetítése alatt folyamatos adománygyűjtés zajlik, amellyel a nézők az UNICEF Magyarország koronavírus elleni küzdelmét támogathatják. Cél: 5. 000. 000 Ft összegyűjtése, az adománygyűjtés május 31-ig tart.

### 

A fórum 20 izgalmas szekciójának közel 80 elismert főszereplője megosztja a nyilvánossággal aktuális helyzetértékelőjét és – lehetősége, iparága szerint – intellektuális segítséget nyújt, támpontot ad, jövőképet mutat a digitális konferenciát követő közönség számára.

A pandémia hatására a világ teljesen megváltozott, 3 hónappal ezelőtt még egészen más volt a jövőkép minden szinte szektor számára. A konferencián elsősorban abban szeretnének az előadók hasznos információt nyújtani, hogy a vírus gazdaságra gyakorolt hatásait figyelembe véve milyen jövőképet látunk ma, és milyen változások, változtatások vihetik előre az adott szektort, hogy lehet egy fenntartható gazdaságot kialakítani, mit kell az adott szektoroknak újragondolni vagy melyek azok a már korábban tervezett innovációk, melyek a vírus okozta krízis vagy szemléletváltás miatt korábbi bevezetést igényelnek.

menedzserekatarsadalomert_kiadvany_sajto_borito.jpg

Minden élő panelbeszélgetést követően külön regisztrációval, egy zártkörű, limitált létszámú (maximáltan 10 fő / előadó) meetingen tudnak a résztvevők kérdezni az előadóktól, akiknek a véleményére és gondolataira a jelen helyzetben fokozott szükség van Magyarországon. A Q&A beszélgetésekre a regisztráció jelképes 1.000 Ft / beszélgetés, a programból befolyó teljes összeggel is az UNICEF Magyarország koronavírus elleni küzdelmét támogatják a résztvevők.

Találkozunk május 20-án!

Az esemény weboldala:
www.digitalconference.hu

Az esemény adománygyűjtő linkjét itt találod:
https://teistehetsz.unicef.hu/mindengyerekert/2-7011

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7915705830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása