Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

ARTISTRY STUDIO Tokyo sminkkollekció // TESZT

2020. június 15. - Antalfy Krisztina

Szépségtermékek, melyek egyenesen Tokióba repítenek

Tokióra sok látogató mindig is úgy fog tekinteni, mint a gazdagság, a luxus, az egzotikum és a kawaii-kultúra fellegvára. Bizony, ugyanis a mesés cseresznyevirágzás, az ősi tradíciók, a gyönyörű gésák mellett Japán fővárosa messze híres a kodomo (gyerek) témákról, Hello Kitty-ről és a kawaii (cuki) dolgokról. Ez a különleges kultúra inspirálta az Artistry Studio legújabb sminkkollekcióját is, melynek két kiemelkedő darabját vettem ezúttal nagyító alá.

fotojet_302.jpg

Színezett ajakdúsító gél
(Persimmon)

A termékről:

Hosszan tartó ajakdúsító gél hidratáló hatással. A hidratáló összetétel és a dúsító összetevők hidratált, telt érzést kölcsönöznek az ajkaknak. A gél diszkrét színt ad, matt hatással. A szív alakú applikátor megkönnyíti a gél felvitelét.

Ajánlott eladási ár: 7.600 Ft

received_2838619602932016.jpeg

Hogy vált be?

Szeretem. Jó az állaga, szép a piros árnyalata. Remek az applikátora, könnyedén felvihető, viszont kissé nehezen szárad (pár perc). Nem hagy olyan erőteljes színt ajkaimon, mint egy rúzs, de mindennapos használatra, rohanós reggeleken kedvenc rúzsommal együtt tökéletes. Inkább természetesebb hatást kelt, olyan mintha vízfestékkel dolgoznék. A végeredmény hidratált, nedvességgel teli ajkak, melyek nem hivalkodóak, mégis szépek.

Tipp:

Eseményre, találkozóra, esti randira ha szeretnéd fokozni a színhatást, akkor vigyél fel alá egy erőteljesebb rúzst és két réteget az ajakdúsító gélből. Sőt! Bátran felviheted a gélt az arcodra is, oszlasd el finoman ujjaiddal a bőrödön, és máris kaptál egy cuki, babás külsőt.

Szem- és ajakszínező box 
(Kabuki Pop)

A termékről:

Trendi ajak- és szempaletta, melynek árnyalatai minden bőrtónushoz kitűnően alkalmazható. A kawaii formavilágot idéző, multifunkciós paletták, 10-féle árnyalat, és két kettős végű applikátort rejtenek magukban. Az ajkaknál különböző hatásokat érhetsz el az áttetszőtől a teljes színezésig, fényestől a mattig. A szemeknél a természetestől a színekben pompázó megjelenésig fokozhatod a hatást.

Ajánlott eladási ár: 14.200 Ft

received_192921668693297-01.jpeg
Hogy vált be?


Nagyon szép, intenzív színek, jól lehet velük dolgozni, kissé potyog, de nem annyira, hogy ne lehessen eldolgozni. Színei egyszerre alkalmasak egy hétköznapi smink, és egy nyár esti, party smink elkészítésére is. Ez az aranyos paletta meglepően hasznos funkciókat és sokféle árnyalatot kínál. Csomagolásnak és praktikus méretnek köszönhetően a boxot utazás során is magaddal viheted. Én pl. simán bedobom a táskámba, hogy este, munka után pillanatok alatt fel tudjam frissíteni a sminkemet vele.

91216338_209649360291031_6102630645935312733_n.jpg

Ilyenkor nyáron szívesen hangsúlyozom ajkaimat a fényes krémmel, melyet gyakran megbolondítok egy kis szájfénnyel. Megbeszélésre, munkába viszont inkább a szemeimet szeretem kihangsúlyozni, felnagyítani ezzel a palettával, melynek árnyalatai önmagukban, de egymással rétegezve is szuper sminket eredményeznek. A különböző színeknek köszönhetően minden nap más és más megjelenést kölcsönözhetsz magadnak...

További információ:
www.amway.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8915815456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása