Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Toman Beauty Bloom-Me arckrém // TESZT

2020. június 22. - Antalfy Krisztina

Bloom-me – feltöltődés testnek és léleknek

Bár a nyár már hivatalosan is megnyitotta kapuit számunkra, az időjárás még közel sem tükrözi a várva várt jó időt. Ez az átmeneti időszak viszont tökéletesen alkalmas arra, hogy felkészítsük bőrünket ehhez a szeszélyes évszakhoz, a szeles reggelekhez, na meg a forró nyári délutánokhoz. A hidratálás ugyanis ilyenkor is nagyon fontos, hisz nem mindegy, hogy milyen arcbőrrel vetjük bele magunkat a nagybetűs nyárba. 

fotojet_301.jpg

Én ezúttal Tomán Szabina virág illatú, Bloom-Me arckrémét próbáltam ki, mely ígérete szerint segít a megújulásban és a szép bőr megőrzésében. A Bloom-Me 92%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült. És bár még csak alig pár hete használom, olyan hidratált, élettel teli lett tőle már most az arcbőröm, hogy azt bizony még mások is megdicsérték.
toman_szabina.jpg

„Régi álmom válik most valóra! A közel két évnyi munka végül meghozta gyümölcsét: egy olyan arckrémet sikerült kifejlesztenünk, amely magas növényi hatóanyagtartalmának köszönhetően segít megőrizni bőrünk üdeségét és fiatalságát. Súlyvesztés során a bőr még elegendő folyadékbevitel mellett is sokat veszít rugalmasságából, így a Bloom-me arckrémet bátran ajánljuk a Toman Diet vendégei számára is” – mondja Tomán Szabina. – „Tavasz van, de nem csak ezért lett az első kozmetikai termékem neve Bloom-me, hanem mert tényleg úgy gondolom, hogy az arc újra kivirágzik ettől a krémtől!”

A termékről:

A Bloom-me arckrém 92 %-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült, állatkísérletmentesen, génmanipuláció nélkül. A Mythos Vita aktív hatóanyag több éves tudományos kutatómunka eredménye: a növényi őssejtek és a távol-keleti kiwibogyó-kivonat óvja a sejteket az oxidatív stressztől, segít megőrizni azok fiatalságát és javítja anyagcseréjüket. A biotechnológiai eljárásokkal előállított biofermentált peptidek serkentik a kollagén és elasztin rostok termelődését, fokozzák a kollagénszintézist, ezzel lassítva a sejtek öregedését, valamint támogatják a hatóanyagok maximális felszívódását.

96287920_119901413037973_4025089107132391311_n.jpg

A Bloom-me arckrémben található még növényi retinol, mely serkenti a kollagéntermelést és felgyorsítja a hámsejtek természetes megújulási folyamatait, ami ragyogó, feszes bőrt eredményez. A hialuronsav legfontosabb tulajdonsága, hogy saját súlyának akár az ezerszeresét képes vízben megkötni, így intenzív hidratáló hatású. Kisimítja, feltölti, puhává és rugalmassá teszi a bőrt, ráadásul bőr természetes védőrétegét is erősíti és gyulladáscsökkentő hatása is van. Az afrikai karité fa termésének magjából kivont Shea vaj, édes illatú hidratáló, amely gyorsan felszívódik a bőrbe, megnyugtatja, valamint sokoldalúan segít megszüntetni a bőrproblémákat.

img_20200508_092828.jpg

„Természetesen önmagában egyetlen krém sem tesz csodát, mi is kellünk hozzá” – tanácsolja Tomán Szabina. – „A megfelelő táplálkozás, elegendő folyadékbevitel mellett a Bloom-me viszont képes simábbá, tömörebbé és fiatalosan ragyogóvá, rugalmassá tenni a bőrt, miközben sosem lesz zsíros érzetünk, könnyebben legyőzzük az esetleges bőrirritációkat, védve leszünk a külső hatások ellen, 24 órán keresztül. Sok dologban kiszolgáltatottá váltunk most, de az arcbőrünkért mi vagyunk felelősek, fontos, hogy semmilyen körülmények között se feledkezzünk meg a megfelelő bőrápolásról, még akkor sem, ha most kevesebbet járunk sminkben, nem élünk társasági életet. Hiszek egy szép nyárban, várjuk ragyogó bőrrel, kisimultan!”

96540684_241434723867747_3981537252160292690_n.jpg

A Bloom-me arckrém:

✓ 92%-ban természetes kivonatok felhasználásával készül, így hatékony regenerálást biztosít a sejteknek, és véd a külső hatásokkal szemben
✓ bőrfeszesítő hatásával képes simábbá és fiatalosan ragyogóvá varázsolni az arcbőrt
✓ 24 órás hidratálást biztosít, csökkentve a ráncok láthatóságát
✓ nyugtatja a bőrirritációt és a bőrpírt, gyorsítja a bőr regenerálódását
✓ fokozza a kollagénszintézist, ezzel lassítva a sejtek öregedését
✓ fejlesztése során állatokon nem tesztelt, összetevői genetikailag nem manipuláltak

Az év legkedveltebb évszakéban a bőrünk ápolására nagyobb figyelmet kell fordítanunk!

img_20200508_093232.jpg

Amit én tapasztaltam:

Rendszeresen, napi szinten használom már közel két hónapja. Nagyon szeretem, kellemes, finom illata van, lágy, krémes állaga, könnyű krém, nem nehezedik el, könnyedén felvihető, hamar beszívódik. Legnagyobb örömömre nem hagy ragacsos érzést maga után, nem pattogzok, nem pirosodok ki tőle, és ami a legjobb benne, hogy azonnal lehet rá sminkelni. A végeredmény pedig minden alkalommal egy hosszan tartó puha, üde érzetű arcbőr.

Ajánlom-e? 

Igen. 
Arcunkat ugyanis semmiféle ruhával nem tudjuk megvédeni, ezért nem árt ha beiktatunk egy könnyű állagú, gyorsan felszívódó arckrémet a napi rutinunkba. Ez lehet épp Szabina Bloom-Me hidratáló arckréme, mely bár a már meglévő ráncaimat egyelőre nem tüntette el, a szükséges nedvességet bőven megadja az arcbőrömnek.  

img_20200508_094536.jpg

Egyet azonban ne feledj! csak az alaposan megtisztított bőr képes magába szívni az ápoló hatóanyagokat, amelyek aztán ragyogóvá és simává varázsolják a bőrt.

További információ:
https://www.tomandiet.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1815907090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása