Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

LENOR: A tökéletes és hosszan tartó illatpáros

2020. július 13. - Antalfy Krisztina

Vidd magaddal a nyarat!

Mindig is imádtam a jó illatokat, legyen szó kedvenc ruhámról, ágyneműről, vagy a frissen mosott függönyökről. Éppen ezért, úgy gondolom, egy vérbeli nő kelléktárából nem hiányozhat a jól megválasztott mosószer és öblítő tökéletes párosa. Hisz mit ér a szabad levegőn szárított ruha, ha nem lengi át a kellemes, hosszan tartó virágillat?   

beige_elegant_collage_sale_instagram_post_4.jpg

Viszont ahány nő, annyiféle ízlés. Mindenki mást imád a nyárban, s mindenki máshogy szeret mosni a legforróbb évszakban. Én pl. számtalan dolognak képtelen vagyok ellenállni ilyenkor: a nagy nyári leértékeléseknek, egy isteni jegeskávénak és a tiszta, friss illatú ruháknak, melyeknek a kimosását általában a hétvégére időzítem.

Persze nem vagyunk egyformák, vannak, akik az automata mosógépét szeretik, mások inkább a régi, tárcsás változatra esküsznek, sokan hétköznap este szeretnek mosni, miután hazaérnek a munkából, de akadnak olyanok is, akik letudják a szabadnapjukon a házimunkát, és vannak, akik az egész heti mosást a hétvégére tolják.

106033305_273003433932213_997595839332857905_n_1.jpg
De bármilyenek is vagyunk, egy dologban biztosan megegyezünk, mégpedig abban, hogy imádjuk a frissen mosott ruhákat, s hogy öblítőnknek ne csak jó, de hosszan tartó illata is legyen.

Hisz egy kellemes illat képes megszépíteni akár az egész napunkat is ...

Az én személyes nagy kedvencem a Lenor Spring Awakening öblítője és a 2 az 1-ben gélkapszulás mosószere, melyek a frézia és jázmin gazdag virágcsokor illatukkal már az első mosás után elvarázsoltak. Mivel szeretek kísérletezni az illatokkal, és imádom, ha a ruháim ölelni valóan puhák, mindig együtt szeretem használni a Lenor mosószerét az öblítővel. Együttes használatuktól minden sokkal tisztább és intenzívebb illatú.

original.jpg

A velük mosott ruhák illata engem mindig egy meleg és nyugodt tavaszi sétára emlékeztet, mely még a stresszes napokon is biztosítja a nyugalmam.

Neked melyik a kedvenc Lenor illatod?

További információ:
Lenor Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7716138698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása