Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Eljött a napimádók ideje! // Bioderma

2020. augusztus 17. - Antalfy Krisztina

Bioderma napvédő termékek// TESZT

Ki ne szeretne egy kis barnaságot a nyár folyamán? De, hogy a barnaság mellett a szép és egészséges bőrünket is megőrizzük, nem feledkezhetünk meg az UV-védelemről. Bár tisztában vagyok vele, hogy a barnulás valójában bőrünk védekező reakciója, mégis nagy napimádó vagyok, ha tehetném, az egész nyarat a tenger mellett tölteném, de bőröm épségére mindig és mindenhol odafigyelek.   

beige_elegant_collage_sale_instagram_post_5.jpg

Mindannyian egy nap alatt élünk, ugyanakkor nyaranta nem egyforma bőrszínnel, bőrtípussal fekszünk ki alá, ezért az sem mindegy, hogy milyen fényvédőkkel óvjuk meg magunkat a nap káros sugaraitól. Érdemes tehát odafigyelnünk, hogy mindig jó minőségű, magas faktor számú terméket válasszunk. És azt se feledd, a napvédő krémeket nem azért kell használnunk, hogy több időt tölthessünk a napon, hanem hogy megvédjük magunkat arra az időre, amíg a napon tartózkodunk. A védő hatás persze attól is függ mennyire használjuk helyesen a krémeket.

Tudtad?

Hatféle bőrtípus létezik, amelyek természetes színe a bennük lévő melanin szintjétől függ. A melanin a test saját termelésű pigmentje, ami megvédi a bőrt az UV-sugaraktól.

A BŐRNEK FIGYELEMRE ÉS VÉDELEMRE VAN SZÜKSÉGE

giphy_145.gif

Fontos!

Mindig használj megfelelő naptejet, a bőr saját védelmi rendszere ugyanis csak rövid ideig képes ellenállni a káros hatásoknak. Nyáron 11 és 16 óra között ne tartózkodj a tűző napon. Fürdés után pedig kend újra a krémet, hisz a naptejek védelme csökkenhet, ha a krémet napközben letöröljük, leizzadjuk, vagy fürdeni megyünk. A helyes magatartás tehát: ésszerűen napozni, ismerni bőrtípusunkat, és ennek megfelelően kiválasztani a megfelelő napvédőt.
llj.png

#1 Bioderma Photoderm Max kompakt púder
Kiszerelés 10 g / SPF50+

A termékről:

Nagyon finom, krémes textúra, gyönyörű árnyalatban, 100%-ban ásványi szűrők és maximális napvédelem. Remek választás napbarnított bőrre. Kizárólag ásványi szűrőket tartalmaz. Lágy, könnyen felvihető textúra, amely üdévé és ragyogóvá teszi az arcszínt, s azonnali kellemes púder hatást biztosít.

117469088_167116508225571_5430843995736536555_n.jpg

Hogy vált be?

Egyszerűen imádom! A nagy melegben gyakran smink helyett is használom. Nagyon krémes az állaga, de pont ezért könnyű eloszlatni a hozzá tartozó kis szivaccsal, majd pár perc elteltével, szinte észre sem veszed, máris púderes állagúvá válik, és szépen elterül a bőrön. Krémes állaga ellenére nem lesz fényes, zsíros tőle az amúgy vegyes arcbőrömön, nem irritál, nem pattogok ki tőle. Praktikus csomagolása miatt bárhová magunkkal vihetjük. Egyetlen hátránya talán, hogy naponta többször kell belőle felvinni, így könnyebben is fogy. Mindemellett nem a legolcsóbb termék a maga kategóriájában, de szerintem megéri az árát, azt nyújtja amit ígér, én nagyon szeretem.

***

#2 Bioderma Photoderm Spot-Age SPF50+ krém 
Kiszerelés: 40 ml

A termékről:

Az UVA / UVB szűrőkkel ellátott Photoderm SPOT-AGE SPF50+ krém Cellular Bioprotection™1 szabadalma révén valódi belső biológiai védelmet nyújt, megőrzi és stimulálja a bőr természetes védekezőképességét. Három aktív összetevőjének (C-vitamin, E-vitamin, Ázsiai gázló), valamint széles körű fényvédő szűrőinek köszönhetően magas fokú védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen, stimulálja a kollagéntermelést, valamint minimalizálja a hiperpigmentáció kockázatát. 

117641137_1125383757862849_5316617707860984222_n.jpg Hogy vált be?

Napi rendszerességgel használom, ha nem sminkelek, akkor csak magában alkalmazom, a hétköznapokban viszont a nappali arckrémem után viszem fel. Állaga sűrű, kissé zsíros, ennek ellenére viszonylag gyorsan beszívódik, de rohanós reggeleken inkább hanyagolom, mert a smink alatt eléggé "kukacosodik", lepereg. A hétvégi, Balaton-parti kiruccanásokhoz viszont mindig magammal viszem, s bár ilyenkor sem kenegetem két óránként vele magam, azt tapasztaltam, hogy a napon töltött órák után nem égtem meg, és nem jelentek meg azok az undok - amúgy a naptól mindig előbukkanó - foltok az arcomon.

***

#3 Bioderma Photoderm bronz olaj SPF50+
Kiszerelés: 200 ml

A termékről:

Az olajos textúra kedvelőinek a Bioderma egy forradalmian új, olajos, nem ragadós fényvédőt fejlesztett ki, melyet akár érzékeny bőrűek is használhatnak. A BIODERMA innovációja, a BRONZ komplex serkenti a bőr természetes barnulási folyamatát. Alkoholmentes formulájának köszönhetően nem szárítja a bőrt, nem mitesszerképző és hipoallergén. Arcra, testre, száraz és nedves bőrre egyaránt, valamint hajra is javasolt.
117598756_793736868039719_1139073240203356823_n.jpg

Hogy vált be?

Nyaralás, illetve hétvégi kiruccanások során naponta többször is használom, mihelyt kimegyek a napra, vagy tudatosan kifekszek napozni. Finom illata, lágy textúrája miatt hamar megszerettem, alkalmazása során nem ragad, hamar beszívódik, nem lesz tőle zsíros érzetű a bőröm. Bár mindig bőségesen viszek fel belőle, - inkább legyen több, mint kevesebb a védelem - eddig egy csöppet sem égtem le, mindemellett szépen, egyenletesen barnultam vele.

Praktikus a spray megoldása, de én inkább a tenyerembe fújom, és azt kenem szét a testemen, különben minden tiszta napolaj lesz körülöttem. Úszás, fürdés, sportolás (izzadság miatt) után mindig újra fel kell vinni, de ennél rosszabbat nem tudnék írni róla. Nála abszolút újra vevős termék.

***

Ne feledd!

11 és 15 óra között ne tartózkodj a napon, vízpart mellett is keress inkább árnyékot, viselj széles karimájú kalapot, napszemüveget, és használj legalább 15-ös faktorú napvédő krémet, amit legalább kétóránként kend újra. És ne csak a strandon védd maga, városnézés, bevásárlás közben is használj napvédő krémet, ugyanis a napsugárzás akár 80%-a is át tud hatolni a felhőrétegen. 

További információ:
BIODERMA Magyarország 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr116012480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása