Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Érkezik a vadonatúj Hyundai Tucson

2020. szeptember 03. - Antalfy Krisztina

A Hyundai Motor a mai napon közzétette a vadonatúj Tucson első képeit. A legfontosabb új formai részletek között említést érdemel a Hyundai jellegzetes lámpastruktúrájának legújabb evolúciója, a 'parametrikus rejtett világítás' technológia, valamint az a kettős elrendezésű vezetői környezet, amely ultramodern felhasználói élményre optimalizált, személyre szabott teret eredményez. A képek a Tucsonra jellemző merész, úttörő szemlélethez méltó, innovatív részletekről tanúskodnak.

all-new_hyundai_tucson_1.jpg

A vadonatúj Tucson digitális világpremierjére szeptember 15-én, magyar idő szerint 02:30 órakor kerül sor. Az élő stream, a kedvcsináló videó és a képek a hyundai.com weboldalon, valamint a Hyundai közösségi média csatornáin lesznek elérhetők.

„Az 'érzéki sportosság' feladata, hogy új szintre emelje az autóipari formatervezés érzelmi vonzatait. Arra törekszünk, hogy magunkkal ragadjuk ügyfeleinket. A vadonatúj Tucson az irányzat végső kiteljesedését demonstrálja, tökéletesen szemléltetve a Hyundai megállíthatatlan lendületét.”– mondta SangYup Lee alelnök úr, a Hyundai globális formatervező központjának igazgatója.

„A Tucson előremutató, kísérleti formaterve méltó a modell úttörő szellemiségéhez, és minden eddiginél magasabbra emeli a tétet az autópiac legzsúfoltabb méretosztályában.”

csm_hyundai-tucson-adds-revolutionary-redesign-03-1610_609453c27b.jpg

A Hyundai ‘érzéki sportosság’ formai karaktere – amellyel először az új Elantra bemutatkozásakor találkozhattunk – jelentős érzelmi többlettel ruházza fel a Tucson avantgárd 'parametrikus dinamika' formai tematikáját.

Erőteljes első benyomást tesz a 'parametrikus dinamika'

A vadonatúj Tucson előremutató külső formavilága azt a Hyundai tervezői által 'parametrikus dinamika' néven emlegetett szemléletet juttatja érvényre, amely a vonalak, a felületek, az élek és a formák felhasználásával, digitális adatok segítségével teremt mozgásban lévő, ékszer-szépségű felületi részleteket, és ezzel példa nélkül álló, merész esztétikummal ruházza fel a járművet. A parametrikus rejtett lámpatestek lenyűgözik a szemlélőt. A karakteres nappali fényeket tökéletesen integráltuk az ékszerszerű hűtőmaszkba: egészen addig láthatatlanok maradnak, amíg a vezető fel nem kapcsolja a világítást.

all-new_hyundai_tucson_2.jpg

Az új Tucson összességében nagyobb és szélesebb elődjénél. Hosszú motorházfedele, nyújtott tengelytávja és rövid túlnyúlásai karcsú, kupészerű megjelenést kölcsönöznek neki. Oldalnézetből a szögletes karosszérialemezek adnak új értelmezést a parametrikus dizájnnak. A finoman kidolgozott felületek lenyűgöző kontrasztot teremtenek a kecses sziluett és a férfias ék alak között, amely álló helyzetben is mozgás hatását keltik. A feszesen sportos formák harmonikusan olvadnak egybe a szögletes kerékívekkel, amelyek öblében könnyűfém keréktárcsák gondoskodnak az erőteljes, dinamikus megjelenésről.

’INTERSPACE’ integrált kezelőfelülettel

A vadonatúj Tucson tágas belső tere, az INTERSPACE leginkább egy olyan rendezett szobára emlékeztet, ahol felülemelkedhetünk a mindennapok gondjain. A tér, a technológia és az információ itt mind összefonódik.

A Tucson belső kialakításának evolúciója nyomán a műszeregység mélyebbre került, míg a műszerpark ház nélküli beépítése rendezettebb, letisztultabb felületet eredményezett. Rétegezett, érzéki formák erősítik a nyitottság érzését. A műszerfal széles gerince tökéletes egységet formál az ajtókkal, mély szurdokként ölelve körül az elöl utazókat.A teljesen integrált középkonzol függőleges tájolású, érzéki idomait a vízesések ihlették. A középkonzoltól kiindulva dupla ezüst dekorsáv fut végig egészen a hátsó ajtókig, harmonizálva a felületek semleges színekben kivitelezett, rétegezett prémium anyagaival. 

További információ:
Hyundai Motor Hungary

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8916193238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása