Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Jennifer Lopez családjával lett kampányarc

2020. szeptember 08. - Antalfy Krisztina

Helló Coach Family!

Bár a jó idő még tartja magát, papíron már javában beköszöntött az ősz, a gyakorlatban pedig az iskola, és vele együtt a sok munka. Ez azonban nem jelenti azt, hogy búcsút kell vegyünk a színes, vidám daraboktól. Inspiráció gyanánt elhoztam a Coach márka új őszi kollekcióját, melynek arca a világhírű énekesnőként, és színésznőként is ismert stílusikon, Jennifer Lopez.

92530_jlo_table_single_pg.jpg

A Coach idei őszi kampányának különlegessége, hogy ezúttal a családokat, a baráti kapcsolatokat, az összetartozást és a szeretetet ünnepli, azokat az örök érvényű értékeket, amelyek túlélik az idő múlását, és mindig túlmutatnak az anyagi dolgokon. A márka fontosnak tartotta megmutatni, hogy egy olyan évben, ahol a társadalmi távolságtartás, és a karantén miatt sokan eltávolodtak egymástól, nem csak az anyagi szükségleteket kell biztosítani az ember számára, hanem a szellemi jólétet is. Hisz a szeretteink körében megélt szeretet az igazi boldogság.

92532_setup_02_0007_v2.jpg

Éppen ezért, Jennifer Lopez mellet édesanyja, Guadalupe Lopez és ikrei, a 12 éves Emme és Max Muñiz is megjelennek a kampányban. A fotók szerintem csodásak, tökéletesen visszaadják a három generáción átívelő, családot összekötő szeretetet és a végtelen hálát, amit egymás iránt éreznek.

92533_setup_03_0115_v1a.jpg

"Egy ilyen évben, amikor olyan nagy a káosz, sok a változás és a bizonytalanság, a család állandó szeretet és fényforrás. Soha nem éreztem magam közelebb a családomhoz, vagy lett volna rájuk ekkora szükségem, mint életemnek ebben a szakaszában" - mondta JLo a kampány kapcsán.

További információ:
Coach 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1316194404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása