Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ők lettek a FIAT Díjugrató Országos Bajnokság győztesei

2020. szeptember 14. - Antalfy Krisztina

Szeptember 10-13. között rendezték meg a Fiat Országos Díjugrató Bajnokság döntőit a Nemzeti Lovardában. A 2020. évi felnőtt magyar bajnok Fazekas István (Határőr Dózsa SE) Walter nevű lovával lett, aki a bajnoki serleg mellé egy 7 millió forint értékű Fiat Tipo személyautót kapott. Az eredményhirdetésen Lázár Zoltán kilencszeres fogathajtó világbajnok, a KB Autoteam Jeep nagyköveteként egy Jeep Wrangler Rubicon terepjárót vehetett birtokba egy évi használatra a jövő évi Budapesti Fogathajtó és Lovastorna EB felkészülése időszakára.
fazekas_higgions2.jpg

Izgalmas, kétfordulós döntőben dőlt el a 2020. évi Díjugrató Magyar Bajnokság végeredménye szeptember 13-án a Nemzeti Lovardában. Tizenkilenc lovas került be a döntőbe a 155 cm-es magasságú pályák teljesítésére a felnőtt kategóriában. A versenyzők fordított sorrendben, a végén a legjobbakkal érkeztek a pályára.

fazekas_walter1.jpgA szoros versengésben a kiskunhalasi Fazekas István (Határőr Dózsa SE) Walterrel utolsó előtti indulóként hibátlant ment, majd az addig vezető Krucsó Szabolcs (Krucsó Lovasklub) érkezett Lady Winterrel utolsó lovasként a fináléba és egy verőhibát ejtett a páros, így Fazekas István örülhetett a bajnoki címnek és a vele járó 7 milliós Fiat Tipo személyautónak. A harmadik helyen ifj. Szabó Gábor (Timpex Nyíregyházi LK) végzett Xixo Lord Classic nyergében. Fazekas István a fődíjat, a Fiat Tipo személyautót Andrew Higgins-től a FCA CEE ügyvezetőjétől vette át.
fazekas_walter2.jpg
Az országos bajnokság díjátadó ünnepségén és rendhagyó autóátadásra is sor került. A Nemzeti Lovardában jelenlévő vezetők, lovasok, és hivatalos személyek jelenlétében, Lázár Zoltán, kilencszeres fogathajtó világbajnok részére Juhász Tibor, a KB Autoteam Kft. Jeep Márkakereskedés ügyvezetője és Andrew Higgins, FCA CEE Kft. ügyvezetője egy Jeep Wrangler Rubicon terepjáró autót adott át egyéves használatra a 2021-ben Budapesten megrendezésre kerülő Fogathajtó és Lovastorna Európa-bajnokságra történő sikeres felkészülés érdekében.

lazar3.jpg

Felnőtt díjugrató döntő első három helyezettjének eredménye:

  1. Fazekas István, Walter (Határőr Dózsa SE) 11.07 pont
  2. Krucsó Szabolcs, Lady Winter (Krucsó Lovas Klub) 12.00 pont
  3. ifj. Szabó Gábor, Xixo Lord Classic (Timpex Nyíregyházi Lovas Klub) 12,68 pont


További információ:
Fiat Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1816200744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása