Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kipróbáltam: FOREO LUNA mini 3

2020. október 01. - Antalfy Krisztina

Már biztos neked is feltűnt, hogy nincs olyan termék körülöttünk, ami ne kapná meg az okos jelzőt, a technológiai fejlődésnek köszönhetően a leghétköznapibb tárgyak is ki vannak okosítva, s ez alól a szépségápolási eszközök sem kivételek. Elsőként itt van nekünk a Foreo Luna arctisztító keféje, mely egyéni és személyre szabott élményt kínál számunkra.
95884957_3777527122288736_6087407196541105425_n.jpg

Arcbőrünk állandó ápolást igényel, az idő múlásával pedig egyre több kényeztetést. S ha az időt nem is tudjuk megállítani, azért lelassítani talán képesek vagyunk, ha kellő mértékben odafigyelünk magunkra, hisz egyszerűbb megelőzni a szépséghibák kialakulását, mint megpróbálni kezelni a már meglévő bőrhibákat, mély ráncokat.

Egy jól elkészített smink ugyan gyönyörű kendőzésre képes, azonban inkább próbáljunk meg arra törekedni, hogy festék nélkül is szépek, üdék és fiatalosak maradjunk. Ennek egyik elengedhetetlen feltétele, hogy legyünk tisztában saját bőrünk típusával, érzékenységével és ennek megfelelően kezeljük.

facewash.gif

Miután meghatároztuk bőrtípusunkat – normál bőr, vízhiányos bőr, zsíros, problémás bőr, kombinált bőr, érzékeny bőr -, kialakíthatjuk személyre szabott szépségápolási rutinunkat.

Termékről:

A FOREO LUNA mini 3 hi-tech elektromos arctisztító új szintre emeli az arcápoló rutinunkat, olyan természetes ragyogást kölcsönözve a bőrnek, amit mindenki észrevesz majd. A ultra finom szilikon érintőpontok és a 8000 T-Sonic pulzálás 12 intenzitással szakszerűen távolítják el az izzadság, a faggyú és a szennyeződések 99,5%-át a pórusokból. A termék használata segít megakadályozni a pattanások kialakulását, és egy friss, egészséges megjelenésű arcbőrt eredményez. Minden bőrtípusra alkalmazható, a svéd arckefe gyengéd hámlasztást biztosít és előkészíti a bőrt az intenzív hidratálásra.

97572204_250242796214074_2532756083263898917_n_1.jpg

A FOREO szónikus tisztítókeféi nem porózus hipoallergén szilikonból készülnek, ezért rendkívül higiénikusak. A percenként több mint 8 ezer szónikus pulzálás és az egyedülálló design garancia az arcbőr mély és kíméletes tisztítására. Arcunk minden használat után tisztább, simább és sugárzóbb lesz.

Tulajdonságai:

  • a vibráló szilikon sörték a mélyen lerakódott szennyeződések akár 99,5%-át is képesek eltávolítani
  • serkenti a keringést, finom arcradírozást végez és támogatja az anyagcserét
  • eltávolítja az arcbőrről a faggyút és az elhalt hámsejteket
  • a kellemesen könnyű szerkezet remekül fekszik a kézben
  • bármilyen arctisztító készítménnyel használható
  • elegáns svéd design

95884957_2283356238627906_4714341043190991943_n.jpgA csomagolás is számít!

Kezdjük azzal, hogy nagyon cuki, pink színe van, ami már önmagában is imádnivaló. Puha szilikon réteg fedi, apró, puha tüskékkel. A tüskék alakja egyenletes, sűrű alakban vonják be a fejet. A tojásdad alak lehetővé teszi, hogy a szem, szemöldök, áll alatti rész is elérhetővé váljon. 

95773498_594043984793981_6514036116414307191_n_1.jpg

Személyes véleményem:

Sajnos már rég kiléptem az édes tinikorból, ennek ellenére a pattanásos bőr továbbra is a mindennapjaim velejárója, s koromnál fogva, a lassabb anyagcserének köszönhetően nehezebben is szabadulok tőlük, de azért próbálkozok.   

Ennek ellenére, az új dolgokkal, a sokat ígérő csodatermékekkel szemben mindig kicsit szkeptikus vagyok, ahogy a Foreo új arctisztítójával, a LUNA mini 3-al szemben is az voltam, nem igazán hittem benne, egyrészt mert már a legelején is túl nagy volt körülötte a felhajtás, másrészt a borsos ára miatt. Megérkezése után persze azonnal beüzemeltem, minden reggel és este a Bioderma Sébium Moussant habzó tisztító gél arctisztítójával használtam, és vártam azt a bizonyos csodát.

Körülbelül fél éve került hozzám tesztelésre, ezért úgy gondoltam, itt az ideje, hogy beszámoljak az eredményekről. Az első 5 hónapban minden nap, naponta kétszer használtam, az utóbbi egy hónapban viszont már csak este veszem elő – ez persze nem a Luna hibája, inkább az én lustaságomé. 

Ez idő alatt nagyon megszerettem, gyors, hatékony és szépen kitisztítja a pórusokat, napi használat mellett tisztán tartja az arcbőrt, láthatóan eltünteti a csúnya mitesszereket - orron, orrtőben, állon - és szépen kordában tartja az eltömődött pórusokat. Általa sokkal szebb, üdébb, egységesebb színű lett az arcbőröm.   

Megéri?

Szerintem határozattan igen. Remekül kiegészíthetjük vele a már jól bevált arcápolási rutinunkat. Használata egyszerű, kényelmes, a bőrdiagnosztikát és az appot viszont simán elengedném, nélkülük is remekül működik ez a kis okos kütyü.

Az alapos tisztítás és sminkeltávolítás után megéri rászánni azt a 60 másodpercet, hisz látható és érezhető, hogy a kezelt arcbőr sokkal finomabbá, simábbá válik tőle. Önmagában nem használnám, de a már meglévő, minden napi bőrápolási rutinomba beépítve nálam fontos elemmé vált, olyannyira, hogy nélküle már nem is tudnám elképzelni az esti arcápolási rutinomat. Plusz pontnak említeném, hogy nagyon könnyen tisztítható, méretének köszönhetően pedig könnyedén befér bármelyik neszesszerbe.

Csak ajánlani tudom! Ha eddig csak fontolgattad ennek a kis szépségnek a beszerzését, ne habozz, lehet, hogy nem ez a legolcsóbb termék a piacon, de remek beruházás, ami rövid időn belül visszahozza az árát. 

 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7016221904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása