Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Arcápolási rutinom őszi reggeleken

2020. október 15. - Antalfy Krisztina

Rohanó életvitelünk mellett igazi kihívásnak tűnhet pozitívnak, energikusnak, produktívnak maradni egész nap, mindemellett még időt szakítani szépségük ápolására is, ám a nyugodt ébredésnek és a jól kialakított reggeli rutinnak köszönhetően - mely akár az egész napunkra hatással lehet -, nem csupán jól indulhat a napunk, de remekül is folytatódhat. És hiszed vagy sem, még ezeken az esős, őszi reggeleken is vannak olyan apró szokások, amelyek könnyebbé teszik a reggeleidet, boldogabbá a lelkedet.

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_9.jpg

Tovább

Gyermekeivel állt modellt Alessandra Ambrosio

A hírességek előszeretettel mutatják meg gyermekeiket a nagyvilágnak, míg egyesek csupán egy-egy fotó erejéig, addig mások kisebb-nagyobb kampányokba is bevonják az apróságokat. A modellvilágban különösen megfigyelhető - részben a csodás genetikának köszönhetően -, hogy a kicsik előszeretettel lépnek híres édesanyjuk nyomdokaiba. Itt van például a brazil szupermodell és televíziós személyiség, aki legutóbb kiskamasz gyermekeivel vett részt egy fotózáson.

alessandraambrosiolanyafotozas1.jpg

Tovább

Székely gourmet étterem nyílt az Andrássy úton

Hiánypótló étteremmel bővült Budapest gasztro-térképe. Az Andrássy út 41. alatt frissen megnyitott SZÉK-ben a hagyományos székely ízek a legmodernebb konyhatechnológiával találkoznak. Az új étteremben kóstolhatunk csorbalevest, böjtös töltött káposztát, lókodi oldalast, helyben készült zakuszkát és eperfagylalttal tálalt kürtőskalácsot is. Az alapanyagok egy része Erdélyből, székelyföldi kistermelőktől érkezik, csakúgy mint a különleges zöldségpárlatok és minőségi borok.

wlwh4r3w.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása