Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Jane Fonda Sims karakter lett

2020. október 29. - Antalfy Krisztina

Pontosabban, a kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő a Sims és a Gucci közös projektjéhez adta az arcát. A környezettudatos vásárlók legnagyobb örömére egyre több vezető divatház kezd nyitni a környezettudatosság felé, és arra, hogy ne csak modell alkatú, tinilányok számára tervezzenek, hanem a hús-vér nőkre is. A Gucci Off the Grid kollekciója pl. teljes egészében újrahasznosított, organikus alapanyagokból készült, azzal a céllal, hogy a divatház kivegye részét a környezetvédelemből. A kollekció sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megnyerték maguknak a nagy környezetvédelmi aktivistát ,Jane Fondát.
gucci-sims-jane-fonda.jpg

A Gucci divatmárka ezúttal a The Sims kreatív csapatával állt össze, hogy a fenntartható koncepciónak a virtuális térben is híre menjen. A Sims 4-ben nemcsak környezetbarát Gucci termékek között válogathatnak a játékosok, de megelevenedik a Gucci kampány helyszíne is. Láthatunk szélturbinát, zöldtetőt, újrahaszosított bútorokat – és magát Jane Fondát, aki Sims karakterként pózol annak érdekében, hogy csökkentse a játékosok ökológiai lábnyomát.

További információ:
Gucci

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4416283208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása