Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kipróbáltam: A nemrégiben nyílt PANDHYS™ beautique Purity tisztító kezelését

2020. november 06. - Antalfy Krisztina

Egy kezelés a bőr minőségének javítása érdekében

Fiatalnak lenni fantasztikus érzés, de sajnos a fiatalság múló állapot, ahhoz, hogy harminc fölött is energikusak és fiatalosak maradjunk, érdemes odafigyelni arcbőrünk védelmére, mely az idő múlásával egyre több kényeztetést igényel. S ha most még egy üde, makulátlan arc is néz vissza rád a tükörből, hidd el, sokkal egyszerűbb megelőzni a szépséghibák kialakulást, mint később drasztikus eljárásokkal kezelni azokat az undok ráncokat, szem alatti barázdákat.

s4-scaled-5308x2003.jpg

A szépség magabiztosság, amihez hozzátartozik az üde, ragyogó, ápolt arcbőr is. S bár egy jól elkészített smink gyönyörű fedést biztosít és csodákra képes, 25 éves kor fölött – amikor a bőr kollagéntermelése lecsökken és megjelennek az első szarkalábak -, már nem elég felkenni indulás előtt valamilyen krémet, jól fedő alapozót, majd este lemosni azt.

Fontos: a számunkra legideálisabb arcápolási rutin kialakítása, a bőrtípusunknak megfelelő arckrémek használata, az elegendő folyadékpótlás, az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgást és, hogy havi rendszerességgel, de legalább évszakváltások alkalmával eljussunk egy profi kozmetikushoz.

giphy_148.gif

„Egyszóval minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy még nagyon sokáig jól érezzük magunkat a bőrünkben.”

Az alapos arctisztítás megkérdőjelezhetetlen szerepet játszik a szépségápolásban, ám arra figyelj, hogy mindig hivatásos szakemberrel tisztíttasd ki az eltömődött pórusokat. A tisztítás talán nem mindig a legkellemesebb része a kezelésnek, de szükséges ahhoz, hogy a lehető legjobban megszabadulj a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől, és teret biztosíts az anti-aging krémek hatóanyaginak bejutásához az arcbőr mélyebb rétegeibe.

Persze ma már számtalan mesterséges módszer áll rendelkezésünkre, hogy szebbé, fiatalabbá váljunk, azonban a módszerek között lényeges különbségek vannak. Az egyik ilyen a

1604652000192.jpg

A kezelésről:

A PANDHY’STMbeautique-ban – ahol minden az egyedi, testre szabott bőrápolásról szól, és ahol egyébként a krémek is frissen, a helyszínen készülnekén a Purity tisztító kezelést választottam. A Purity eredményeként a pórusok kitisztulnak, az elhalt hámsejtek eltávolításra kerülnek, amelynek következtében a bőr felfrissül, oxigénfelvétele fokozódik, tapintása bársonyosan simává válik. A kezelés során a kozmetikus felméri a bőr aktuális állapotát, majd a megfelelő és alapos bőrtisztítás után intenzív és hatékony peelinggel folytatja a kezelést. A bőr felpuhítása után kitisztítjaa pórusokat, amelyet manuálisan, nyomókendővel, valamint vákuum használatával végez a kíméletesebb kezelés elérése érdekében.

A kezelés menete:

1. A szalonba belépve egy kedves hölgy fogadott, aki kávéval, illetve a szalon saját gyógyteáival kínált a lounge részben, ahol minden nap friss virág, bor és falatkák várják a vendégeket.

2.
Hosszas válogatás után végü legy csésze finom csalán tea mellett tettem le a voksom-a csalánlevélből készült tea feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat, eltávolítja a szervezetből a mérgeket,

3.
Ezt követően megkaptam a még magasabb szintű higiénia érdekében privát fürdővel ellátott öltöző kulcsát, ahol már várt rám a kezeléshez szükséges kis csomag: pánt nélküli ruha, lefertőtlenített papucs, puha köntös és törölköző. A kezelés során mindenképp meg kell szabadulni a ruházat egy részétől, és az ékszerektől, hogy a nyakunk és a dekoltázsunk bőre se maradjon ki a kényeztető ápolásból.

123258738_2830648863836183_7472056985731167033_o.jpg4. A kezelő szobában már várt rám Eszter, aki a megfelelő világítással, és az általam előre kiválasztott kellemes illattal, halk zenével segített számomra az ellazulásban.

5.
Miután kényelmesen elterültem az ágyon, majd felkerült a tincseket eltakaró hajpánt is,következett a várva várt kezelés.


6.
Eszter nagyon kedves volt, folyamatosan mondta, hogy épp milyen lépés következik az eljárásban, és végigsorolta a professzionális termékeket: olajokat, krémeket, géleket, tisztító és tonizáló készítményeket, amivel kezelte a bőrömet.

7. A kezelés végül egy tápláló, hidratáló és pórusösszehúzó pakolással,egy finom masszázzsal, valamint egy szép, ásványi sminkkel zárult.

Külön köszönet Eszternek, akitől ennyi idősen kellett megtudjam, hogy a tejtermékek gyakran hormonokat és szteroidokat tartalmaznak, melyek megbontják a test természetes hormonális egyensúlyát. 

Ezáltal a tej, illetve a tejtermékek fogyasztása serkentheti az androgének (férfi hormonok) termelését, melyek bizonyított szerepet játszanak a pattanások kialakulásában.Így érthetővé vált számomra, hogy az államon megjelenő pattanások valójában azt jelzik, hogy a testem próbál megszabadulni valamitől.

120664438_723016598295319_1346053936413667190_n.jpgA kezelés hatása:

Fáradt, elszürkült, a mindennapos rohanástól, stressztől megviselt bőröm szemmel láthatóan regenerálódott, üdébb, feszesebb, ragyogóbb lett. Nem mellesleg a több mint 90 perces kényeztetés, na meg a tudat, hogy a kezelés során kizárólag én vagyok a fontos, teljesen feldobta a napomat és elterelte a gondolataimat a hétköznapi problémákról, feladatokról. Én imádtam, és csak ajánlani tudom Neked is!

Kezelési idő: 90 perc
Ára:
22.000 Ft

További információ:
https://pandhysbeautique.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr916275754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása