Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szereted a hajad? Akkor ezt neked találták ki

2020. november 08. - Antalfy Krisztina

Dús frizura egyszerűen hajszárítással

Az elmúlt évek során több hajformázót is volt lehetőségem kipróbálni, de eddig még nem találtam meg azt az egyet, ami rövid idő alatt, károsodás nélkül is megszépítené a hajam. Egészen mostanáig. Persze én is többször csalódtam a nagy nevekben és a túlárazott termékekben, de minél többet kipróbáltam, annál többet tanultam belőle, hogy végül megtaláljam azt a típust, ami az elvárásaimnak a legjobban megfelel.
nagyito_alatt_a_proficare_forrolevegos_hajformazoja.jpg

Nagyító alatt a Proficare PC-HAS 3011 forrólevegős hajformázója

Vékony szálú, gyenge, a tövénél könnyen zsírosodó, szögegyenes hajam van. S míg a göndör hajú barátnőm ezt irigyli, addig én nagy loknikra, dúsabb, mutatósabb frizurára vágyom. Számtalan csodát ígérő terméket kipróbáltam az évek során, de legnagyobb bánatomra vékonyszálú hajat örököltem, amivel kevés hajformázó eszköz tud csak bánni.

photo-1588075438444-11018654f08d.jpg

Amikor hozzám került a Proficare forrólevegős hajformázója, kissé szkeptikus voltam vele szemben, s bár csodára ez sem képes – hozott anyaggal tudott csak dolgozni , mégis remek munkát végzett a hajammal. Olyan, mint egy normál körkefe, csak épp a hajszárítóra erősítve. Gyorsan megszárítja a hajamat, remekül megemeli a hajtöveket és szépen lesimítja a hajszálak felületét, egyszóval a formázás-szárítás végére kihozza hajamból a maximumot.

Amióta megvan, egyáltalán nem használok hajszárítót és hajvasalót. Szeretem, mert szépen beállítja a kósza hajszálakat, kiiktatja a többi hajformázómat, időt spórol és megkönnyíti a rohanós reggeleimet. Nem mondom, hogy több hajam lett tőle, vagy leváltja a fodrászt, de megéri beszerezni.
124025148_720150075275916_75952752890748215_n.jpg

De mégis milyen hajformázót vegyek?

Hajszárító, hajformázó vásárlásakor számtalan kérdés felmerülhet bennünk, amikre mindenképpen választ szeretnénk találni. De nem vagyunk egyformák, eltérő az ízlésünk, másféle a bőrtípusunk és különböző szerkezetű a hajunk, amihez más és más formázó illik. Ha például abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy dús, vastag szálú hajad van, akkor könnyebben tudod formázni, míg az, aki hozzám hasonlóan vékony szálú hajjal rendelkezik, olyan terméket keres, ami egyszerre formázza és dúsítja a frizuráját.   

A hajformázó ára, a fej átmérője és a formázó anyaga mellett nem árt megfigyelni a termék hőszabályzóját is, hisz hajadnak akkor teszel a legrosszabbat, ha nem a megfelelő hőbeállítást használod. Magasabb hőfokon könnyebben formázható a haj és összességében gyorsabb eredményeket érhetsz el, azonban ha gyengébb a hajad, akkor bizony maradandó károsodást is okozhatsz.

123830221_197254535198814_6475812564092759997_n.jpg

Ám a vékonyszálú haj még nem a világ vége!

A hajszárítás, a haj formázása, kifésülése, szárítás után a tupírozása, mind-mind olyan tevékenység, amit a túl gyenge, vékony szálú haj nagyon utál, ezért célszerű óvatosabban bánni vele, és olyan hajformázó termékeket használni, ami kevésbé károsítja azt szárítás és formázás során.

Én a dúsabb, formázhatóbb frizura érdekében mindig egy kevés hajhabot használok, amit egyenletesen eloszlatok a szálakon, majd gyakran előre hajolva, a hajtöveknél kezdve megszárítom a hajamat a Proficare forrólevegős hajformázójával.
giphy_147.gif

Előnyei:

A használata kifejezetten egyszerű. Miután bedugom a konnektorba, beállítom a számomra legmegfelelőbb fokozatot - 2 hőmérséklet és teljesítmény közül lehet választani -, a hajformázó egyszerűen csak teszi a dolgát, és pár perc alatt megszárítja a hajam. Miután úgy működik, mint egy hajszárító, vizes hajon is alkalmazható. Elsőre szépre szárít, viszonylag gyors, így remekül alkalmazkodik a rohanós mindennapokhoz is.

Hátrányai:

Kissé bumszli a fogása, de hozzá lehet szokni. Használata talán épp emiatt több gyakorlást igényel az egyszerű hajszárítóhoz képest, illetve amit még negatívumként fel tudnék hozni ellene, hogy nagyon hangos.

124425063_399434661101909_6384631398866274590_n.jpg

Tulajdonságai:

- 2 cserélhető kefe-tartozék finom sörtékkel:

- 1 volumennövelő kefe durva sörtékkel (Ø kb. 30 mm)
- 1 volumennövelő kefe sima sörtékkel (Ø kb. 35 mm)
- 2 hőmérséklet / teljesítmény beállítás
- Hideg befúvás a frizura rögzítéséhez
- Ergonomikus kialakítású fogantyú
- Kábelcsatlakozás 360 fokban forgatható csatlakozással
- Túlmelegedés elleni védelem
- Akasztóval ellátott

Ára: 4990 Ft
 

További információ:
https://electrovilag.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2016274530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása