Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kedvezményesen használhatják a SHARE NOW autóit a budapesti tanárok

2020. november 11. - Antalfy Krisztina

Akár 50 percnyi ingyenes utazás is kijön abból a négyezer forintból, amelyet leautózható kredit formájában ír jóvá a budapesti tanároknak a SHARE Now. A 270, rendszeresen fertőtlenített járműből álló flottát üzemeltető autómegosztó cég levélben értesítette a lépésről a Pedagógusok Szakszervezetét.
117225193_630385531182862_7610987003551605138_n.jpg

A kötelező elvárásokon (nagykorúság, érvényes és legalább egy éves jogosítvány, érvényes e-mailcím és okostelefon, rajta a letöltött SHARE NOW applikáció) túl mindössze elektronikus levélben történő regisztrációt kér a novemberben induló pedagóguskedvezmény érvényesítéséhez a SHARE NOW. Az autómegosztó cég ezt követően 4000 forintot ír jóvá fejenként kredit formájában a sikeresen jelentkező budapesti pedagógusoknak, akik akár 50 percnyi ingyenes autózásra is fordíthatják ezt az összeget.
extralarge-74_share_now_069_clinic_0203_02.jpg

„A városi mobilitás a járványhelyzet rosszabbra fordulásával sem szorul teljesen háttérbe: mindig lesznek olyan helyzetek, amelyekben a városi közlekedésre kell támaszkodunk, és ez fokozottan érvényes a tanárokra, akiknek jó része továbbra is bejár a munkahelyére” – állítja Buday Bence, a SHARE NOW magyarországi ügyvezető igazgatója. Hozzáteszi: a cég felajánlása nem képes ugyan minden igényt kielégíteni, azonban egy fokkal könnyebbé és jóval biztonságosabbá teszi a helyváltoztatást, ezért a lehetőségről levélben informálták a Pedagógusok Szakszervezetének elnökségi tagjait.

118990261_655012012053547_4872198922202315958_n.jpg

A felhasználók biztonságára kiemelten ügyelő SHARE NOW rendszeresen fertőtleníti az autókat, amelyekben a kézfertőtlenítő is része az alapfelszereltségnek. Az autómegosztó cég arra biztatja ügyfeleit, hogy vezetés közben is hordjanak maszkot, saját egészségük megóvása és a mások biztonsága érdekében. A 270 járműből álló flotta autóival mérsékelhető a fizikai kontaktusok száma, ha pedig elektromos meghajtású gépkocsit választunk, azzal a károsanyagkibocsátást is csökkenthetjük.

***

nevtelen_70.png

SHARENOW

A SHARE NOW, Európa vezető közösségiautó-megosztója, jelenleg 16 európai városban van jelen közel 14 000 autóval, amelyből 3550 teljesen elektromos. A mintegy hárommillió ügyfelet számláló SHARE NOW fenntartható városi mobilitási megoldást kínál, miközben – a mobilitási ökoszisztéma részeként – jelentősen hozzájárul a forgalmi dugók csökkentéséhez, hiszen egy közösségi autó legkevesebb négy-hat magántulajdonban lévő autót vált ki a forgalomban. A SHARE NOW négy városban kizárólag elektromos autókat üzemeltet, 10 városban pedig részben elektromos az autóflotta, amivel a SHARE NOW egyike a legnagyobb elektromos autómegosztóknak. BMW, Mercedes-Benz, MINI és smart márkájú autóival a SHARE NOW bármilyen élethelyzetnek megfelelő autót kínál. A berlini központú cég egyike annak az öt mobilitási szolgáltatásnak, amely 2019-ben, a BMW Group és a Daimler AG közös együttműködése révén jött létre. A budapesti székhelyű SHARE NOW Magyarország 270 autót számláló, BMW és MINI modelleket felsorakoztató flottával üzemel 2019 áprilisa óta. A hazai vállalatot a Wallis Csoport üzemelteti.

További információ:
https://www.share-now.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2016281888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása