Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld télen kedvenc PULÓVEREID!

2020. november 25. - Antalfy Krisztina

Meleg holmik a hideg napokra...

A hideg, téli évszakban a nő legjobb barátja a kötött holmi, ami kellően meleg a hideg reggeleken, és elég kényelmes viselet egy-egy rohanós, munkával teli nap. A megfelelő kötött darab öltözködésünk nélkülözhetetlen alapdarabjává válhat, mely egyszerre változatos, mutatós, előnyös, stílusos, ugyanakkor könnyen kezelhető és nem mutat minket súlyosabbnak, mint amennyik vagyunk. De vajon mivel érdemes őket párosítani? Az alábbi posztban hoztam néhány összeállítást, melyből kiderül, hogy a jól megválasztott pulóver különösebb erőfeszítés nélkül képes még a legegyszerűbb öltözéket is nőiessé és elragadóvá varázsolni.
1_23.jpg

Tovább

Átalakítja SUV kínálatát a Peugeot

A Peugeot a 2016-os Párizsi Autószalonon mutatta be új generációs szabadidőjárműveit, a jelenleg is forgalmazott 3008-ast és a 7 személyes 5008-ast, amelyek aztán néhány hónap különbséggel léptek piacra. Azóta is tartó sikerüket két markáns irányzat ötvözésének köszönhették: a márka modern arculati elemeit alkalmazó, lendületes SUV vonalvezetés mögött rendkívül praktikus belső tér rejtőzik.
peugeot_5008_2009rc_005.jpg

Tovább

Nánási Pál nem mindennapi képein jelentek meg a hazai hírességek

Mindenkinek van egy álma, amelyet talán már gyermekkora óta tervezget és mindig szeretett volna megvalósítani. Amennyiben kellő időt szánnak rá, a technológia és egy kis kreativitás segítségével még az igazán távolinak tűnő célok is elérhetővé válnak. A Samsung Galaxy Z Fold2 ebben is segítheti a felhasználókat, hiszen különleges kialakításának köszönhetően egészen új lehetőségeket biztosít az önmegvalósításra, ezek jelennek meg a márkanagykövetekkel készült fotósorozaton.
ordog_nora_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása