Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld télen kedvenc PULÓVEREID!

2020. november 25. - Antalfy Krisztina

Meleg holmik a hideg napokra...

A hideg, téli évszakban a nő legjobb barátja a kötött holmi, ami kellően meleg a hideg reggeleken, és elég kényelmes viselet egy-egy rohanós, munkával teli nap. A megfelelő kötött darab öltözködésünk nélkülözhetetlen alapdarabjává válhat, mely egyszerre változatos, mutatós, előnyös, stílusos, ugyanakkor könnyen kezelhető és nem mutat minket súlyosabbnak, mint amennyik vagyunk. De vajon mivel érdemes őket párosítani? Az alábbi posztban hoztam néhány összeállítást, melyből kiderül, hogy a jól megválasztott pulóver különösebb erőfeszítés nélkül képes még a legegyszerűbb öltözéket is nőiessé és elragadóvá varázsolni.
1_23.jpg

Bár az utóbbi évek szeszélyes időjárásához nehéz alkalmazkodni, a kötött pulóverek azon nagy visszatérők közé tartoznak, amelyek soha nem mennek ki a divatból, bármikor és bárhol megállják a helyüket, mindig kényelmes viseletnek bizonyulnak és többféle izgalmas stílusban is viselhetőek. Jól illenek az elegáns nadrágokhoz, a lezser farmerekhez, a virágos ruhákhoz, az irodai szettekhez és kedvenc szoknyáinkhoz is.

Az én személyes kedvenceim a hatalmas oversize, illetve a garbós pulóverek, de nagy szerelmeim közé tartoznak az idén újra virágkorukat élő laza kötésű, nagy méretű kardigánok, melyeknél keresve sem találnék csinosabb, praktikusabb viseletet.

photo-1517677208171-0bc6725a3e60.jpg

És most lássunk néhány remek összeállítást!

#1 Egy jó meleg kardigán...

Romantikus randevúra készülsz? Dobd fel a ruhádat egy kardigánnal! Irány az iroda? Kapj magadra egy oversize kardigánt hozzá illő övvel! Akár komoly midiruhát viselsz, akár trendi hétköznapi összeállítást, a kötött kardigán mindig jó választás, hisz kombinálási lehetősége gyakorlatilag végtelen: a nagyméretű kardigán remekül illik szűk fazonú ruhához, ceruzaszoknyához, míg az egyenes, hosszított fazon jól mutat szűk farmerrel, műbőr nadrággal.
fotojet_372.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
505451_97f.jpgOrsay 

#2 Klasszikus garbó...

A sokoldalú garbó egy nélkülözhetetlen alapdarabja a női ruhatárnak. Megfelelő darabokkal kombinálva bármilyen alkalomra elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz. A vastagabb, kötött anyagú garbó jól mutat műbőr szoknyával, szövet nadrággal, míg a vékonyabb, pamut darab könnyen rétegezhető mellénnyel, inggel, blézerrel.
fotojet_1_48.jpg
kép1/2/3

Személyes kedvencem:
hmgoepprod.jpgH&M

#3 Elegáns fehér...

A fehér szín hamisítatlan, tiszta, üde, egyszerre lehet laza, sportos vagy elegáns és alkalmi. Viseld ha tekintélyt szeretnél magadnak vagy ha eleganciát akarsz sugallni a külvilág felé.
fotojet_374.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
507194_97s.jpgOrsay

#4 Kifinomult fekete...

A fekete szín komoly, olykor formális, erős és elegáns. Viseld, ha tiszteletet szeretnél kifejezni.
fotojet_1_49.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
507188_97s_1.jpgOrsay

#5 Kiegyensúlyozott szürke...

A szürke tiszteletre méltó, semleges, kiegyensúlyozott árnyalat. Viseld, ha tökéletes munkahelyi viseletre vágysz, mert tekintélyt, megbízhatóságot sugall.
fotojet_3_5.jpg
kép1/2/3

Személyes kedvencem:

507205_98f.jpgOrsay

#6 Kifinomult stílusban...

Ha szereted a klasszikus eleganciát, egy puha, gyöngyökkel díszített pulóverben csodásan érezheted magad a mindennapokban. A gyöngy díszítés már hosszú évszázadok óta kölcsönöz előkelő külsőt viselőjének, és ez az a darab, ami sohasem megy ki a divatból.
fotojet_375.jpgkép1/2/3

Saját kedvencem:
507172_96s.jpg
Orsay

#7 Vidám sárga... 

A sárga derűs, intelligens, spontán szín. Viseld, ha optimista látásmódra van szükséged, mert felvillanyoz és jókedvre derít. 
fotojet_1_50.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
507241_97s.jpg
Orsay

#8 Nyugodt zöld...

A zöld önálló, kitartó, megbízható szín. Viseld, ha fokozott stressz ért vagy kimerültnek érzed magad, mert gyógyító, nyugtató hatása van.
fotojet_376.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:

hmgoepprod_1.jpgH&M

#9 Magabiztos piros...

A piros egy feldobott, erőteljes, határozott szín. Viseld, ha elismerésre vagy figyelemfelkeltésre vágysz.
fotojet_377.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
507253_97f.jpg
Orsay

#10 Nyugodt kék...

A kék fantáziadús, önzetlen, nyugodt szín. Viseld, ha határozottságot, magabiztos fellépést követel meg tőled az adott szituáció.

fotojet_378.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
507182_98f.jpg
Orsay

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel...

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5916297404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása