Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2020. november 27. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok...

November 29-én meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún, és megkezdődik az ünnepi időszak. Bár a karácsonyfát nem vagyok hajlandó december 24-nél előbb felállítani és feldíszíteni, nálam már karácsonyi dalok szólnak: Nat King Cole The Christmas Song, Chris Rea Driving home for christmas és Michael Buble klasszikusai. Természetesen mindenki máshogy éli meg az elcsendesedés, a lelki készülődés, a várakozás és hálaadás időszakát, ki így, ki úgy próbál megfeledkezni a járványhelyzetről: vásárlással, adventi koszorú készítéssel, sorozat maratonnal,  mézeskalács sütéssel, bekuckózással.
boldogsag_33.jpg

Tovább

Összefogással indul az ÁRKÁD Mikulásjárat!

Az adventi időszakban az ÁRKÁD, a BKK és a BKV összefogásának köszönhetően karácsonyi mesevilág részesei lehetnek a 3-as villamos vonalán utazók. A bevásárlóközpont és a közlekedési vállalatok közös erőfeszítéseinek eredményeként 2020. november 27. és december 26. között már az Örs vezér téri bevásárlóközpontba való eljutás is varázslatos lesz. Az ÁRKÁD, a BKK és a BKV összefogásának köszönhetően idén sem kell lemondanunk az ünnepi hangulatról: az adventi időszakot meghittebbé téve karácsonyi pompába öltöztetik a 3-as vonalon közlekedő egyik menetrend szerinti villamost.A kivilágított és kívül-belül feldíszített ÁRKÁD Mikulásjáraton az utazás percei alatt egy mesevilágba csöppenhetünk, amelyben garantált az örömteli hangulat.

arkad_mikulasjarat005.jpg

Tovább

Hat magyar zseni, aki megváltoztatta az autók történelmét

Henry Ford, Ferdinand Porsche és a Bentley fivérek – az autóipar úttörőinek nevét máig őrzik az általuk alapított gyárak. Kevesebben tudják, hogy az iparág fejlődéséhez magyar származású mérnökök is döntően hozzájárultak. A Ford T-modellt tervező Galamb József nevét még viszonylag sokan ismerik, de tudta, hogy az áramvonalas karosszéria vagy az autóbiztonság egyik atyja is hazánk fia?

csonka_janos.jpg

Tovább

Karácsony a gyermekotthonokban: meglepetés készül a lakóknak

Azokat a termékeket kapják, amikre egész évben vágyakoznak

Vannak olyan gyerekek, akik még sosem láttak karácsonyfát és semmilyen étel nincs a kamrájukban, nem hogy bejgli. A gyermekotthonok lakói közül sokan hazatérnek karácsonykor a szüleikhez, ám a többnyire rossz körülmények között élő családok számára nagyon nehéz ünnepi hangulatot teremteni. Az ő életükbe csempésznek boldogságot a Kuckó önkéntesei, akik idén már hatodik éve juttatnak el adománycsomagokat a rászorulókhoz.

kucko_advent_2018_3.jpg

Tovább

RE-LEAF: megoldást kínál a természeti katasztrófák utóhatásaira

A Nissan bemutatott egy 100%-ban elektromos vészhelyzeti reagáló járműkoncepciót, amelyet mobil energiaellátás biztosítására terveztek, természeti katasztrófák vagy rendkívüli időjárási események után. A RE-LEAF-nek nevezett működő prototípus a Nissan LEAF személygépkocsin alapul, a világ első, tömegtermelésben gyártott elektromos autójára.

nissan_re-leaf_3_-1200x800.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása