Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A japánoknak külön szavuk van az autó szeretetére

2020. november 02. - Antalfy Krisztina

Keitarou Hinoue a világ vezető környezetbarát luxusautó gyártója, a Lexus formatervező csapatának egyik legtehetségesebb ifjú tagja. Ő felel az utastéri formákért, funkciókért, és ebben a minőségében kicsit a “jövőbe is lát”, hiszen a ma megtervezett részleteknek már a holnap felhasználói igényeihez és megoldásaihoz, az elektromos autózáshoz és az önvezetéshez kell igazodniuk. A Două Locuri blogger által készített alábbi beszélgetésben ő mesél többek között a japánok különös autószeretetéről, az „Aisháról”.

lexus_keitarou_hinoue_aisha_20.jpg

Tovább

Tudtad? Ilyen utat járnak be a használt ruháink

Sokszor az egész világon átutaznak, végül új formában térnek vissza hozzánk

Itt az ősz, amikor sokan megszabadulunk a túl sok helyet foglaló nyári cuccok egy részétől. Jó esetben nem a kukába hajítjuk, hanem egy környékbeli adományboltban adjuk le őket, de azt kevesen tudják, milyen utat járnak be, amíg újra hordhatóvá válnak.

darqihoa.jpeg

Tovább

OKTÓBERI kedvencek // ősz

Örömteli pillanatok #10

koronavírus-járvány az élet számos területén változásokat hozott, ám ahogy teltek a hetek-hónapok, mi szép lassan megtanultunk alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Ugyanakkor a koronavírussal kapcsolatos állandó negatív hírek elkerülhetetlenül próbára tesznek miket, félni kezdtünk az életünk feletti kontroll elvesztésétől, kialakult egyfajta létbizonytalanság, negatív életszemlélet, mely sokunknál frusztrációhoz és huzamosabb ideig tartó szorongáshoz vezetett. Ezért nem árt néha kicsit megállni, megpihenni és rátalálni a hétköznapok örömeire, melyek segíthetnek túljutni a nehéz napokon.

baby_memories_facebook_post.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása