Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Audi Hungaria: „Adni jó” karácsonyi adománygyűjtés

2020. december 11. - Antalfy Krisztina

A karácsonyi ünnepek közeledtével az Audi Hungaria ismét elindította az „Adni jó” adománygyűjtési akcióját, melynek keretében a vállalat munkatársai immár hetedik alkalommal gyűjtöttek rászorulók számára. Az adományokat a mai napon Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja adta át a győri Család- és Gyermekjóléti Központ, a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat, és a Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthon képviselőinek.

cf82f17e-26ea-4765-8a3c-5e5fdad44dfc.jpg

„Ma, amikor a járvány miatt különösen nehéz helyzetben vagyunk, még nagyobb jelentősége van az összefogásnak, s egymás megsegítésének. Büszke vagyok munkatársainkra, hogy ebben az esztendőben ismét részt vettek a már hagyományosnak számító „Adni jó” kampányunkban. Nagy öröm számomra, hogy önzetlen támogatásuknak köszönhetően sok rászoruló ünnepét varázsolhatjuk szebbé” – emelte ki Dr. Knáb Erzsébet.

Rákosi-Tóth Rita, a Győri Család-és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője, Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Sütő Csaba, a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat intézményvezetője

A vállalat karácsonyi gyűjtésén összesen 750 ajándékcsomag gyűlt össze, melyek tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket, valamint számos ruhaneműt, könyvet és játékot tartalmaznak.

Az „Adni jó!” kampány keretében a munkatársak immár évente két alkalommal szerveznek adományozást. Idén már második alkalommal gyűjtöttek a rászorulóknak, nyáron az iskolakezdéshez szükséges felszerelést, tan- és sporteszközöket adományoztak az audisok. Az adományokat a győri Család- és Gyermekjóléti Központ és a Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthona kapták, melyekkel több, mint száz győri és Győr környéki gyerek tanévkezdését támogatták az Audi Hungaria munkatársai.

További információ:
AUDI HUNGARIA Zrt.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr216328502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása