Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Reserved Denim kollekció

2021. február 22. - Antalfy Krisztina

Farmer: A klasszikus alapdarab

Minden szekrény kötelező darabja, mely megold minden öltözködési dilemmát és úgy igazodik személyes stílusodhoz akár a kaméleon – a farmer soha nem megy ki a divatból. Fedezd fel a Reserved legújabb Denim kollekcióját, melynek kampányképeit a lengyel fotós Bart Pogoda készítette.redenimfuerta_00835.jpg

A Reserved Denim kollekciójában hat női és hét férfi farmer modell található. A női kollekcióban, olyan klasszikus darabokat találunk, mint az univerzális, egyenes szárú farmer, a laza boyfriend vagy mom fazon, melyeknek magas a dereka és a bokánál szűkített. A szortimentben megtalálható a balloon szabású farmer is, mely a csípőnél bő az aljánál pedig szintén szűkül; illetve a magas és közepes derekú slim farmer is.

A férfi kollekció darabjait a lazább sziluettek jellemzik: kényelmes, egyenes szárú szabású nadrágok, melyek anyaga egy speciálisra szőtt streccs anyag; komfortos, extra széles, enyhén kúp fazonú vagy a szűkebbre szabott, 80-as évek ihlette “répa” fazon, rövidebb szárral, szintén a bokánál szűkülő szabással. A farmer fazonok koronázatlan királya mégis a jogger modell, egy laza modell, mely elasztikus a deréknál és karakterisztikus tépett a bokánál. A klasszikus stílus kedvelői találnak normál fazonú darabokat – ami a legkeresettebb egyenes szárú fazon; a slim – az alakot jobban követő fazon, szűkített szárral és végül a skinny – mely akár a női kollekcióban, szorosan követi az alakot.l1120143.jpgAz új kollekciót Bart Pogoda fotózta. A kampányt dinamikus, analóg képekkel keltette életre, s hogy a farmer különböző árnyalatait és koptatását kiemelje természetes napfényt használt világításként. A kék különböző árnyalatai mellett, lila, fehér és fekete színek egészítik ki a női kollekciót, míg a férfiban bézs, szürke, zöld és narancspiros színekkel találkozunk. 

A nadrágok széles választékát klasszikus trucker dzsekikkel és laza szabású ingekkel egészítették ki. A női kollekcióban továbbá ruhákkal (mini ingruhák és a szűk derékszabású mini, melynek puffosabbra hagyták az ujját), szoknyákkal (mini és klasszikus midi ceruzaszoknyák, gombokkal vagy hosszú kivágással az elülső részen) rövid puffos ujjú vagy pántos toppokkal, a bralette farmer verziójával, a motoros dzsekivel (átlós irányú varrással) és az örök divatos Bermuda nadrágokkal találkozunk.l1100184-2.jpgA Reserved Denim kollekciója gyerek darabokat is tartalmaz. A laza, kényelmes szabás dominál, mely tökéletesen illik a gyerekek aktív és mozgalmas életéhez. Farmer szettek koptatott kék színben, fekete és szürke, cargo stílus ihlette nadrágok, oldalzsebekkel vagy a bájos kertésznadrág, mely megadja azt a szabadságot, hogy mindenki kifejezhesse magát. A részletek fontos szerepet játszanak, kontrasztok és többféle varrásmintával dolgoztak a tervezők: kivágott, tépett modellek, márványozott, festett textúrákkal találkozunk. A lányoknak és fiúknak készült darabok praktikusak, sok-sok zsebbel, és óriási előnyük, hogy kényelmesek.l1100849.jpgA kollekciót az #EcoAware vonallal egyetértésben tervezték és túlnyomó részt organikus pamutból készülnek a darabok, GOTS és OCS szertifikációval ellátva. Az organikus pamutnak sokkal kisebb a környezetkárosító hatása, mint a hagyományos pamutnak, oly módon termesztik, ami segíti megőrizni a talaj termőképességét és védelmezi a biodervizitást: nem használnak genetikailag módosított magokat és a növényeket természetes ciklusukban nevelik és aratják, ami azt jelenti, hogy nem kapnak növekedés segítő vagy mesterséges, növekedés gyorsító szereket.l1100812.jpgA márka nemcsak ragaszkodik a környezetbarát anyagok használatához a kollekcióiban, de elhatározta, hogy a farmer darabokat készítő gyárakat 2023-ra 100%-ban az Eco Aware Gyártási programba kapcsolják. Ebbe csak azok a gyárak tartoznak majd, melyek bevezették a mennyiségi és ökológiai elvárásokat: csökkentik a víz és energiafelhasználást a farmer szövetek előállítása során.
l1100005.jpg

További információ:
Reserved Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9816437850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása