Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Lexus LC Convertible a legjobb kabrió az Egyesült Királyságban

2021. március 08. - Antalfy Krisztina

A tavaly ősztől már Magyarországon is rendelhető, és most tavasszal a hazai márkakereskedésekbe is megérkező Lexus LC 500 Convertible  egy héten belül a második fontos díjat nyerte el azzal, hogy az Egyesült Királyság 2021-es Év Autója díján kiérdemelte a legjobb nyitott autónak járó elismerést. Ezt a sikert előzte meg a közelmúltban megrendezett Világ Női Autója díjon elnyert Legjobb Luxusautó kategóriagyőzelem.
sds_1.png

Az Egyesült Királyság Év Autója díj zsűrije az ország legtapasztaltabb és legelismertebb autós újságíróiból áll. Győzelmével az LC Convertible most pályázhat az Év Autója díjra, amit március 9-én ítélnek oda.

„Nehéz szavakba önteni azt a csodálatos érzést, amit ez a lélegzetelállító megjelenésű, lenyűgöző hangú, és svájci óra megbízhatóságú autó kelt az emberben.” – fogalmaz a döntés kapcsán az idei választás egyik zsűritagja, Matt Robinson.

nevtelen_87.pngTom Ford egyenesen a „valaha volt egyik legszebb kabrióként” jellemezte az autót, Alisdair Suttie is a formatervről alkotott elismerő véleményt: „Csak rá kell nézni az LC-re – és a dolog eldőlt.”

„Az LC kabriót kezdettől fogva kategóriájának legszebb autójának tartották, de ahogy ez a díj is mutatja, többről van szó, mint a jó megjelenésről. Nagyszerű vezetni ezt az autót, amely kvintesszenciáját nyújtja a Lexusra jellemző luxusnak, és azoknak az élményeknek, melyekben ügyfeleinket szeretnénk részesíteni.” – fogalmaz az újabb siker kapcsán Ewan Shepherd, a Lexus UK igazgatója.
lexus_lc_convertible_7.jpgA tavaly ősztől már Magyarországon is rendelhető, a márkakereskedésekbe most tavasszal megérkező LC Convertible-t úgy tervezték, hogy nyitott és zárt tetővel is ugyanolyan jól nézzen ki. Ez az autó is jól példázza a Lexus közismert, részletekre irányuló figyelmét, aminek köszönhetően az ideális vonalvezetésű összecsukódó tető nem csorbítja az utastér kényelmét vagy a csomagtartó méretét. 5,0 literes V8 szívómotorjának és a 10 fokozatú Direct Shift automata váltónak köszönhetően az autó menetteljesítményei is lenyűgözőek: nulláról százra mindössze öt másodperc alatt gyorsul, precíz aerodinamikai kialakítása révén pedig még nagy sebességnél sem okoz benne rezonanciákat a menetszél. Az utastér kialakítása gyönyörű, a borítások csúcsminőségű anyagokból készültek. Ez is tükrözi a Lexus emberközpontú filozófiáját a dizájn, a kényelem és a minden érzékre ható vonzerő terén.

További információ:
Lexus Magyarország 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1316456336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása