Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Max Factor arcmaszk barát sminkújdonságok // TESZT

2021. március 09. - Antalfy Krisztina

Ezekkel sminkelj a maszk alá!

A hiúság a találékonyság szülőanyja. Bár a jelenlegi karantén helyzet és a kötelező maszkviselés miatt kissé alábbhagyott a sminkelési kedv, a szépség továbbra is fontos szempont maradt. És maszkviselés ide vagy oda, még ilyenkor sem veheti el semmi egy nő kedvét attól, hogy kifejezze nőiességet, egyéniségét és szépségét. Ehhez azonban nem árt, ha ezúttal horzsolásálló, maszk barát kozmetikumokat választunk magunknak. Az alábbiakban elhoztam számodra a Max Factor legújabb sminktermékeit, melyek tökéletesen fenn maradnak arcmaszk viselése közben is.
white_paper_photo_delicate_life_quote_facebook_post_13.jpg

Őszintén szólva, sose gondoltam volna, hogy egyszer a szájmaszkok mint divatcikkek jelennek meg az életünkben. Persze én is nap mint nap arról álmodozok, hogy mielőbb visszatérjen az életünk a normális kerékvágásba, biztonságunk érdekében kiemelten fontos, hogy addig is viseljünk arcmaszkot. 

Emiatt sokan úgy vélik, mivel a maszk mindent eltakar, kár is alá sminkelni, én viszont úgy gondolom, még a karantén ideje alatt is fontos, hogy odafigyeljünk magunkra, és a kötelező maszk viselése során is a szépen sminkelt önmagunkat mutassuk. Hiszed vagy sem, egy szép smink elkészítése önbecsülést erősítő folyamat, amire ezekben az időkben nagyobb szükségünk van, mint valaha. 

giphy_158.gif

Amúgy a sminkelés számomra mindig is a a mindennapjaim része volt, és bizony még ilyenkor is szeretem megélni, hogy szép vagyok, amit a jól megválasztott ruhákkal, a hozzájuk illő kiegészítőkkel és persze a szép sminkkel tudok igazán kihangsúlyozni. Mindeközben imádok kísérletezni, mindig új színeket és kozmetikumokat kipróbálni. Így találtam rá nemrég a számomra legtökéletesebb Max Factor alapozóra és korrektorra.

Fedezd fel és próbáld ki Te is ezeket a termékeket! 

155132195_157679292812205_5733856998538120334_n.jpg

Bőrünk a tökéletes vászon

Jobb esetben szeretjük, elfogadjuk és büszkén felvállaljuk, tulajdon bőrünket, ám bárkinél előfordulhat, hogy a környezetből érkező szennyező anyagok miatt, életmód, rossz szokások, vagy épp stressz hatására fel-felbukkannak néha azok az undok, fránya pattanások, pigmentfoltok, aprócska szépséghibák. Ezért nagyon fontos az eredményes sminkelés érdekében, hogy rendszeresen ápoljuk a bőrünket. Hisz mit sem ér a szép smink zsíros, ápolatlan arcbőrön?
pexels-photo-6363660.jpegHosszantartó smink a maszk alatt?

Ma már ez is lehetséges. A Max Factor legújabb maszk barát kozmetikumainak köszönhetően, melyek a nap folyamán végig fenn maradnak, és még az egész napos maszk viselése során sem "másznak" le a bőrünkről.

A mindennapi sminkhez célszerű a legkönnyebb vagy legáttetszőbb alapozót kiválasztani, ami jól illeszkedik a bőrünk típusához.

 

#1 Facefinity All Day Flawless 3in1 alapozó
Hosszan tartó make-up SPF 20

Termékről:

A Max Factor innovációja, a 3in1 Facefinity alapozó 3 professzionális termékelőnyt egyesít egyetlen üvegcsében: bőrtökéletesítő sminkalap, fényvédőt tartalmazó alapozó, valamint korrektor tökéletes keveréke, mely egész napon át tartó, hibátlan matt arcbőrt biztosít viselőjének.20210308_124743-01.jpegBevált? 

Imádom! Ez az alapozó maga a csoda! Legalább 20 éve már annak, ho
gy először vásároltam Max Factor alapozót, és azóta is ez a márka az egyik legnagyobb kedvencem. A maszktól megviselt arcbőrömet nagyon szépen fedi, remekül eltünteti az aprócska bőrhibákat, mégsem kelt maszk hatást. Gyönyörű, természetes külsőt kölcsönöz. Külön plusz pont, hogy eleve van benne fényvédő. A tartóssága pedig épp olyan, amit ígér, egész nap fenn marad és valóban nem keni össze a maszkomat.

A smink megmozgatja a fantáziánkat és előhozza belőlünk a játékosságunkat...

#2 Facefinity All Day Concealer korrektor

Néhány undok kis pattanás miatt nem szükséges „bevakolnunk” az egész arcunkat, ha egyébként szép, egészséges állapotban van a bőrünk, illetve arcbőrünk típusa sem teszi ezt szükségessé. Amúgy meg a jó minőségű korrektorok már eleve lehetővé teszik az apróbb hibák elkendőzését.

Termékről:

Az Új Facefinity All Day Concealer korrektor teljes fedettséget és hibátlan bőrt biztosít. Elrejti a bőrhibákat és egységesíti az arcbőr tónusát. Kisimítja a ráncokat és csökkenti a bőrpírt.

20210308_125201.jpg Bevált? 

Mivel szinte egész nap rajtunk van a maszk, így minden tekintet a szemünkre irányul. Ezért ha még jobban ki szeretnének emelni szemeink szépségét, használjunk bátran világos árnyalatú korrektort, mint pl. a Max Factor Facefinity All Day Concealer korrektorát. Nekem remekül működik a Facefinity alapozóval együtt, de önmagában is. Könnyű, kellemes viselet. Gyönyörűen elfedi a bőrhibákat, egységesíti az arcbőr árnyalatát maszkhatás nélkül. Csodásan kiemeli a tekintetemet és eltünteti a szem alatti sötét foltokat, hajszálér tágulatokat. 

A maszkszerű hatás természetesen minden esetben kerülendő, még akkor is, ha maszkot viselünk a smink fölött.

#3 Lasting Performance Foundation alapozó

Termékről:

A kiváló minőségű Max Factor Lasting Performance Foundation alapozó egységesíti az arcbőr színárnyalatát és elfedi az apróbb hibákat.
20210308_124926.jpgBevált? 

Rohanós napokon ez az egyik legjobb választás. Krémes textúrájának köszönhetően könnyedén felvihető, szétkenhető és szépen, természetesen egybeolvad az arcbőrrel, elfedve a kisebb foltokat, pirosságot, pattanáshegeket. Hosszantartó hatása van és még a maszk egész napos viselése során is ellenáll a dörzsölésnek, érintésnek.

A megfelelően kiválasztott termék képes egész napra biztosítani az üde, bársonyos hatást...

 #4 Lipfinity 24H ajakfény és folyékony rúzs

A jól sikerült ajaksmink nagyban függ a választott színtől, a felviteli technikától és természetesen az ajkak ápoltságától. A helyesen megválasztott szín harmonizál a haj, az arcbőr, a smink és a szem, valamint az öltözék színével.

Termékről:

A csomagolásban 2 termék található – folyékony rúzs és hidratáló balzsam. Hosszantartó hatást biztosító technológiájának köszönhetően akár 24 órán át tart. A hidratáló balzsam komfortérzetet és tartós fényt biztosít az ajkaknak. A rúzs folyékony textúrája tökéletesen rátapad az ajkakra, pigmentjei telt, erős színt adnak az ajkaknak.

157914257_906827076748800_196227330696924435_n.jpgBevált?

Maszk viselése során a rúzsokkal és a szájfényekkel lehetünk a legnagyobb gondban: ám egy tartós, maszk barát rúzs jól elvan bármely textilmaszk alatt is. De a Lipfinity 24H ajakfény és folyékony rúzsa egyszerűen tökéletes, szinte egyáltalán nem kenődik el a maszk alatt, és nem tapad rá a maszk belső felére sem. Viselése könnyed, a színe szép, mégis természetes. Bár a 24 órás tartást túlzónak érzem, de valóban hosszú ideig fenn marad, és maximum egyszer kell a nap folyamán újra kenni.  155585208_190514835747340_6735230593397711014_n.jpg

Bízom benne, hogy a fenti termékek elnyerik majd a tetszésed, és így ezek a neszesszered nélkülözhetetlen darabjaivá válnak.  

Köszönöm a teszt lehetőséget a Coty Magyarországnak!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5816455084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása