Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ha az Árkádban jársz, ezt ki ne hagyd!

2021. március 19. - Antalfy Krisztina

Új Ziaja üzlettel bővült Budapest

Az utóbbi egy évben sajnos a bizonytalanság lett az, ami állandó az életünkben, és egyelőre még nem látjuk a végét ennek az egésznek, hogy mikor lesz újra minden a régi, és mikor térhet vissza az életünk a régi kerékvágásbaS bár a jelenleg hatályban lévő korlátozások egyelőre változatlan formában még biztosan fennmaradnak, azért maradtak üzletek és drogériák, melyekre a jelenlegi szigorítás szerencsére nem vonatkozik. Ilyen pl. a Ziaja Neked üzlete Budapesten, az Árkád Bevásárlóközpontban, ahol a márka iránt érdeklődők - biztonságos formában -, de továbbra is kedvükre válogathatnak a magas minőségű kozmetikai szerek széles skálájából.nevtelen_88.png

Egy kis visszatekintés:

A Ziaja-rajongók legnagyobb örömére 2020 novemberben megnyitott a harmadik Ziaja Neked üzletét Budapesten, az Árkád Bevásárlóközpontban, ahol a betérő vásárlók kedvükre válogathatnak a közkedvelt termékekből, valamint a folyamatosan megújuló kínálatból. Tekintve, hogy mindig más termék kerül fókuszba a havi kiemelt ajánlatokban, a vásárlóknak így lehetőségük van újabb kedvenceket felfedezni. 

A Ziaja Neked üzletek a 2021. március 8-tól érvényes, az üzletek nyitvatartására vonatkozó szigorítások alapján is nyitva maradnak!

A Superio Kft. képviseletében 2009 óta hazánkban lévő márka országos szinten elérhető a hipermarketekben, a drogériákban és webáruházakban. Ám kizárólag a Ziaja Neked üzletekben található meg egy helyen ekkora választék!340734.jpgTudtad? 

A cég családi vállalkozásként indult, két gyógyszerész Aleksandra és Zenon Ziaja alapították Gdanskban 1989-ben. A Ziaja házaspár növények és természet iránti szenvedélye visszatükröződik a cég elkötelezettségében, hogy kimagaslóan jó minőségű termékeket és széles áruválasztékot kínáljanak megfizethető áron minden korosztály számára.

Gyógyszerészeti tapasztalatait felhasználva Zenon Ziaja olyan terméket szeretett volna létrehozni, amely kombinálja egy gyógyszer gyógyító hatását és egy hatékonyan bőrbarát ápolótermék tulajdonságait. Így született meg az első Ziaja-termék, az olívaolajos krém, amely még ma is a legnépszerűbb termékek között szerepel.161259952_1094609377711259_1214663298261960344_n_1.jpgA Ziaja-márka innovatív, jó minőségű és újszerű kozmetikumai gyógyszerészeti szaktudás alapján a természetből válogatott alapanyagokból készülnek, egyesítve a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és a vitaminok. Több mint 3000 aktív összetevőt használnak a termékek gyártása során.

A lengyelországi Ziaja Neked-üzletekben több mint 1000 terméket kínálnak a vásárlóknak. Az egyes termékcsaládok között mindenki megtalálja az igényének leginkább megfelelő termékeket, melyek már a nevükben kommunikálják a bennük lévő fő összetevőt, ezzel is jelezve, mely bőrtípusra alkalmazható leghatékonyabban. A legnépszerűbbek közé tartoznak például az Olívaolaj-, a Kakaóvaj-, a Kókusz-, valamint a Kecsketej- és a Narancsvaj-termékcsaládok.20210316_153607-01_1.jpegAz arcápolási termékek szortimentjébe ajakápoló, arckrém, arcradír, arctisztító, arctisztító tej, enzimes peeling, make-up lemosó, micellás víz, szemkrém és tonik tartozik. A testápolási szerek széles skálájában kézkrém, testápoló, testápoló balzsam, testápoló vaj, tusfürdő, tusfürdő-bőrradír kapható. A teljes Ziaja-termékskálában sampon, hajbalzsam, pakolás, intim higiéniás mosakodógél, masszázsolajak, napozó termékek, baba- és gyerekápolási szerek, férfikozmetikumok és fogápolási termékek is megtalálhatóak.

Ugorj be még ma!
Árkád Budapest - Árkád 2 1. emeletén
1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a.

A márka termékei a Ziaja Neked-üzlet mellett online is megvásárolhatóak a www.ziajashop.hu weboldalról.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1116470244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása