Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A kabát, amibe Te is beleszeretsz // OUTFIT

2021. április 20. - Antalfy Krisztina

Felejtsd végre el a színtelen darabokat

Ebben a szeszélyes, esős időben nem árt, ha mindig van nálad egy átmeneti kabát, mert amellett, hogy melegen tart és megvéd az időjárás viszontagságaitól, legalább annyira stíluseleme a ruhatáradnak, mint bármely ruhád, amit alatta viselsz. A kabát az a darab, amit az emberek legelőször meglátnak és megnéznek rajtad. Szóval idén tavasszal válassz olyat, ami stílusos, tökéletesen rád szabott, jó minőségű, kellően kifejezi az egyéni stílusod és kiemeli a nőiességed. Az alábbi posztban hoztam is számodra egy igazi szépséget, ami akár a tavaszi ruhatárad ékkövévé válhat.
beige_elegant_collage_sale_instagram_post_7.jpg

Miután hosszú hónapokig vastag ruharétegek alá voltunk temetve, testünk szinte már ki van éhezve a napsütéses, szép időre, na meg a szabadságra. Ám mielőtt teljesen nekivetkőznél, szerezz be egy csodás, tavaszi kabátot, amely remek társad lesz a szeszélyes, hűvös reggeleken! 

A kabát, amibe megéri befektetni!

A kabátoknak sok fajtája létezik, amelyek stílusban és hosszban eléggé eltérőek lehetnek – ilyenek a klasszikus farmer dzsekik, öves ballonkabátok, elegáns, blézer fazonú kabátok, vagány bőrdzsekik, stílusos parkák vagy a bő szabású, átmeneti szövetkabátok. Az én személyes nagy kedvencem ebben az átmeneti időszakban a bonprix puha, oversize fazonú szövetkabátja, amelnyek viselete nagyon  érzéssel tölt el: jó belebújni a hideg, szeles napokon, de a napsütéses időben, palástszerűen, lazán a vállunkra vetve is nagyon nőies kis viselet.

Vigyél színt az életedbe!

Bár a klasszikus feketével sosem lőhetsz mellé, - hisz mindenkinek jó áll, és bármilyen szettel remekül kombinálható - a tavaszi felfrissülés, na meg a változatosság kedvéért idén inkább próbálj ki valamilyen vidám, élénk színt, ami téged is jobb kedvre derít a rohanós hétköznapokon. Válaszd kedvencednek pl. a rózsaszínt, mely a vidámság és az életigenlés tökéletes megtestesítője.173133190_1080576749104486_4152332879323327427_n.jpg

Egy kabát, megannyi lehetőség!

Válassz olyan hosszúságú kabátot, ami a testalkatodhoz a legjobban illik. Ha magasabbnak és karcsúbbnak szeretnél tűnni, a hosszú kabát jó választás. Ebben a bájos rószaszínben pedig igen feltűnő, sikkes és nagyon nőies lehetsz.
magyarorszag_legdragabb_ekszerei_es_orai_2020-ban_1.jpgA  stílus, ami csak a tiéd

Ne feledd, öltözködési módunk mindig az első üzenet, amelyet a világ felé küldünk, ezért is annyira fontos az első benyomás. Míg régen a külső megjelnés, a jól öltözöttség a közösségben elfoglalt státuszt, a vagyoni, és életkorbeli különbségeket jelezte, addig ma azt az egyszerű üzenetet hordozza, hogy milyen egyéni stílusnak szeretnél megfelelni, és kinek akarsz látszani. Mindeközben nagyon fontos, hogy ne vesződj el a divatirányzatokban, és mindig maradj hű önmagadhoz.

A ruha "elmondja", másoknak azt, hogy mit gondolsz magadról, mennyire értékeled önmagadat.

Tipp:

A tökéletes megjelenés titka, hogy ne tűnj se túl mesterkéltnek, se túl elhanyagoltnak. Ezért ha ezt szép, elegáns  bonprix kabátot lezserebb darabokkal kombinálod - laza pamutpólóval, farmerrel - akkor máris létre hozod a  tökéletes egyensúlyt a megjelenésedben - lezseren is elragadóvá válsz. Ha viszont szeretnéd megmutatni a benned rejlő nőiességet, akkor a kabáthoz vegyél fel néhány finom ékszert, élére vasalt szövetnadrágot és egy pár elegáns tűsarkú cipőt.
174353664_491804981860665_8858913124980492453_n.jpgMivel párosítsd? 

Mindennel és bármivel. Ha most azon tanakodsz, milyen legyen az a cipő, amit felveszel ehhez a kabáthoz, azt tanácsolom legyen az egy színben és stílusban is hozzá illő körömcipő. A körömcipő letisztult, elegáns lábbeli, ami kiemeli a lábad gyönyörű formáját, hegyes orra pedig optikailag nyújtja a lábfejet. Fontos, hogy ne legyen túl magas a sarok, hogy jól érezd benne magad, és ne legyen minden egyes lépésed kínszenvedés. Ám ha a számodra legelőnyösebb ruhadarabot és cipőt választod magadnak, nem csupán vonzóvá válsz mások szemében, de ezáltal nagyobb önbizalommal indulsz neki a napnak, amitől Te is kitűnően érzed majd magad a bőrödben!
img_20210418_124855.jpg

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel, amiből kedvedre inspirálódhatsz majd a mindennapokban... 

 

nevtelen2_15_1.pngKabát: bonprix
Cikkszám: 90694995

Póló: Pepco
Nadrág: Reserved
Pántos körömcipő: bonprix
Cikkszám: 97698595
Táska: Deichmann
Fülbevaló: Rossetti Bizsu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6316506228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása