Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett: Szörnyella x MAC limitált kollekció

2021. május 10. - Antalfy Krisztina

Szörnyella De Frász, a nevétől még a hideg is ráz...

Igazi antihősnő, mégpedig a hírhedten merész fajtából, aki egyformán egyedülállóan teljesít gonoszkodó attitűd és elképesztő stílus fronton. Ördögien divatos. Egy olyan kultúr-ikon, aki képes ellenkultúra berkekben is releváns lenni. Hiteles. Utánozhatatlan. Megbánást morzsákban sem mutató. Ki másról, mint Szörnyelláról beszélnénk, akinek karakterét az Oscar®-díjas Emma Stone alakítja a Disney vadonatúj élőszereplős filmjében, a 2021. május 27-én megjelenő Szörnyellában (12E).image003_4.jpg

Lépj be a Disney · Szörnyella by M·A·C kollekciójának világába, amely a szubkulturális örökségünk áttekintésével az imádott-gyűlölt divatikonból merít inspirációt, aki egyszerűen tökéletes megtestesítője a 70-es évek végén, a 80-as évek elején hódító punk és újhullám korszaknak - élén vörös ajkaival és hardcore fekete-fehér végleteivel.

Óriási trend most az előző évtizedek szűkebben vett ellenkulturális pillanatainak újra felfedezése, éppen ezért ez a kollekció olyan érzést kelt, mintha a M·A·C visszatérne annak a „csinál magad” stílusnak és merészségnek az ünnepléséhez, amely a kezdetekkor annyira a saját útját járó márkává tette a brandet.”- mondja a M·A·C sminkművészeti igazgatója, Terry Barber.

fy21_projectc_icc_ambientlipstick_72dpi-1280x1280.jpegLázadó, tündöklő és tagadhatatlanul pazar ez a limitált példányszámú, szem-, ajak- és arctermékeket tömörítő sorozat, amely kedvenc divatos cselszövőnk új élőszereplős filmes felemelkedését ünnepli. A Szörnyella azoknak a lázadóknak, kívülállóknak, be nem illeszkedőknek, egyedi formabontóknak és szabályszegőknek szól, akik valójában mindig is ízlésformáló szerepet töltettek be és töltenek be a mai napig.

Szörnyella a képernyőn megjelenő színárnyalatait és megjelenését figyelembe véve, ezt a punk-rock vörösökkel és haute metál árnyalatokkal csábító kollekciót lényegében a Disney Szörnyella legikonikusabb lookjai ihlették. Egytől egyig a legvonzóbb, kéttónusú csomagolásban, az antihősnő jellegzetes filmes outfitjeit idézve. "Ultra adag csillogás, extra attitűddel egy új generációnak tálalva." – teszi hozzá Barber. Ne késs le róla!
fy21_projectc_icc_ambienteyepalette_72dpi.jpgA Disney Szörnyellájáról

A Disney Szörnyella (12E) című vadonatúj élőszereplős filmjében Oscar®-díjas Emma Stone (La La Land) kelti életre a világ egyik legismertebb, jellegzetesen divatos „gazember nőjét”. A film a legendás Szörnyellának a lázadó korai korszakáról szól, és az 1970-es évek Londonjában játszódik, a punk rock forradalom közepén. A történet szerint egy Estella nevű fiatal, okos és kreatív simlis elhatározta, hogy dizájnjai révén hírnevet szerez magának. Barátságot köt egy fiatal tolvaj párossal, akik értékelik a csínytevés iránti nyitottságát, így együtt kezdik kiépíteni életüket a londoni utcákon.

Egy nap Estella stílusérzéke magára vonja a divatlegenda von Hellman bárónő figyelmét, aki pusztítóan sikkes és mindehhez rettentően gonosz is, és akit nem mellesleg a kétszeres Oscar®-díjas Emma Thompson alakít (Howards End, Sense & Sensibility). Kapcsolatuk olyan események és fordulatok sorát indítja el, amelyek arra késztetik a fiatal Estellát, hogy engedje a gonoszabbik oldalát felszínre törni, és végül a dühöngő, bosszúszomjas és persze divatos Szörnyellává váljon. fy21_projectc_icc_ambientliquidlip_72dpi.jpgA Szörnyella sztár szereplőgárdája: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste és Mark Strong. A filmet rendezte Craig Gillespie, a forgatókönyv írói pedig Dana Fox és Tony McNamara. A történet Aline Brosh McKenna, Kelly Marcel és Steve Zissis nevéhez fűződik, mégpedig Dodie Smith a Száz meg egy kiskutya című regénye alapján. A Cruella producere: Dodie Smith, Andrew Gunn, Marc Platt és Kristin Burr, ügyvezető producerei pedig Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff és Glenn Close.fy21_projectc_icc_globalproductlineup_72dpi.jpgMATTE LIPSTICK

Sweet-N-Vicious: Light pink
De Vil In The Details: Bright red
Camden Caper: Blood red
8 000 Ft

RETRO MATTE LIQUID LIPCOLOUR
Queen of Mean: Brownie pink-neutral
Mayhemmed: Red
Glamarchy: Blood red
9 000 Ft

DUAL-ENDED PRO LONGWEAR EYE LINER
De-Vinyl: Black
Tightly Laced: White
7 500 Ftfy21_projectc_icc_teaser_72dpi.jpgLASH
76 Supermodel Lash
5 500 Ft 

FACE BRUSH
129 Synthetic Powder/Blush Brush
8 300 Ft

SPLIT PAN BLUSH DUO
Pirosító
8 300 Ft

EYESHADOW X 8: Cruella To Be Kind
Gesso: Vivid white (Matte)
De Villionaire: Silver (Frost)
Need For Tweed: Grey-lilac (Satin)
Crue Love: Vivid blue-red (Frost)
Carbon: Intense rich black (Matte)
Chillin’ Like a Villian: Bright blue (Matte)
Cruella To Be Kind: Warm pink-neutral (Matte)
Sinister Shimmer: Black with gold sparkle (Frost)
13.800 Ft

EYE BRUSH
217S Synthetic Blending Brush
Tickled Punk: Bright pink
Cruel-La Intentions: Neutral
9 400 Ft

Kövesd a márkát: @maccosmeticshungary
#maccosmeticshungary
#TheDisneyCruellaCollectionByMAC
#Disney @DisneyCruella
#Szornyella

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina


 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2616528372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása