Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld csinosan a CITROMOKAT!

2021. május 19. - Antalfy Krisztina

Tuti összeállítások, melyektől kedvet kapsz a limonádéhoz...

A nyár közeledtével egyszerűen képtelen vagyok ellenállni a tengerpartot idéző ruháknak, az élénk, vibráló színeknek, az életigenlő daraboknak és a lehengerlő kiegészítőknek! Imádom a nyarat - a vele járó forró nappalokat, a fülledt éjszakákat, a víz parti sétákat és persze a szabadságot -, hisz ilyenkor egyszeűen nincs tiltólistás fazon. Így most, hogy itt a jó idő, megnyíltak a teraszok, végre mi is kibújhatunk hálószobánk árnyékából, és újra kedvünkre divatozhatunk. A kérdés már csak az, hogy a hosszú bezártsák után mégis miben mutassuk meg magunkat?birthday_present_tips_collage_4.jpg

Bár az időjárás egyelőre még nem ezt tükrözi, azért szép lassan csak beköszönt a nyár, és vele együtt a vendég-látóhelyek is újra tárt kapukkal várják a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Ez pedig azt jelenti, hogy végre sarokba dobhatjuk a home-office itthonkáinkat, a kényelmes melegítőinket, és több hónapnyi bezártság után újra megmutathatjuk a világnak a legstílusosabb ruháinkat, amiket lehet épp a karantén ideje alatt vásároltunk! ed29e26750ee8555e989eb93c0fcb15a.jpgAz idei szezon slágere a fehér lesz, emellett dominálnak a visszafogott, natúr színek és a nagy minták. Ide tartoznak az élénk színű, citrusos darabok, amiknek Te sem fogsz tudni ellenállni. Az én személyes nagy kedvencem pl. a citrom mintás maxiruha, mely szerintem örökké a nyár királynője marad. 

De most lássunk is néhány remek összeállítást!

♥ Ha klasszikus fazonban gondolkodnál...citromos_ruha_1.pngkép1/2/3

♥ Ha a rövidebb fazont preferálod....
citromos_ruha_2.png
kép1/2/3

♥ Ha mindened egy citromos maxi ruha…citromos_ruha_3.pngkép1/2/3

♥ Ha inkább a kényelmes nadrágokat szereted...
fotojet_1_57.jpg
kép1/2/3

♥ Ha csupán a citromos felsők tetszenek...fotojet_438.jpgkép1/2/3

♥ Ha imádod a citromos kiegészítőket...fotojet_437.jpgkép1/2/3

♥ Ha feldobnád kicsit az otthonod...fotojet_439.jpgkép1/2/3

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel...ef77d9e14ebed5f242edb377c9dcb9da.jpg

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3816565530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása