Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Leander Kills lett a Ford új márkanagykövete

2021. május 19. - Antalfy Krisztina

Minden zenekar legjobb barátja a turnébusza. Egy jó öreg Transit sok együttes választása és hű társa a hosszú utakon megbízhatóan és fáradhatatlanul szállítva kiszolgálva a zenekarok minden igényét a koncertkörutak során. A Ford az európai és hazai haszongépjármű piac legnagyobb szereplőjeként régóta elkötelezett a könnyűzene támogatása mellett. Az Egyesült Királyságban nagy sikerrel futott Bands in Transit Project* mintájára, azt tovább gondolva, és a jelen körülményekre adaptálva a Ford Magyarország 2021. tavaszán meghirdeti saját Band in Transit 2021 projektjét.

A Projektben a Ford Magyarország egy feltörekvő zenekarnak biztosít egy Ford Transit TRAIL turnébuszt a zenekar koncertturnéjához. A Ford választása itthon egy fiatal, ígéretes zenekarra, a Leander Killsre esett.

Leander a Leander Kills IV című online lemezbemutató koncertjének zártkörű főpróbán tartott sajtóesemény keretében vehette át a Transit Trail kulcsait, ahol Szabó Attila, a Ford ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy Ford a zenekar munkáját és turnézását egy vadonatúj Transit TRAIL turnébusz biztosításával segíti.A Köteles Leander énekes, dalszerző, basszusgitáros, zongorista, producer által vezet Leander Kills Magyarország leggyorsabban fejlődő rockzenekara. Három alkalommal szerepeltek nagy sikerrel A Dal című műsorban: Élet – 2017, Nem szól harang – 2018, Hazavágyom – 2019 című dalukkal. Facebook rajongóinak száma jelenleg 48.500. Youtube csatornájának előfizetői száma 60.200, akik 35,8 millió organikus megtekintést generáltak 5 év alatt. A zenekar intenzíven koncertezik, az járvány előtti időszakban 227 koncertet adtak itthon és a környező országokban.

2017 az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóműsorában találta a zenekart az Élet című dallal, mellyel a döntőig jutott a csapat és országos ismertségre tett szert. A 2017 szeptemberében kiadott Élet a halál előtt című nagylemez az albumeladási lista élén nyitott és platinalemez státuszt ért el.

Nem szól harang című dalával első helyen jutott tovább A Dal 2018 első válogatójából és menetelt a döntőig.

Luxusnyomor című album alig 2 hét alatt aranylemez státuszt ért el, és 3 hétig első volt a Mahasz albumeladási listáján, ősszel platinalemezzé érett, melynek emlékére bakelit változatban is megjelent az album, és ezzel, valamint a digitális eladásokkal együtt a dupla platina státuszt is el fogja érni. A lemez Fonogram díjat kapott az év hazai hard rock vagy metal albuma kategóriában.

2020. október 30-én jelent meg a Leander Kills IV stúdióalbuma CD és három különböző színű (piros, fekete, ezüst) LP formátumban. Az album egy hét alatt elérte az aranylemez státuszt, 2021 május elején pedig a platinalemez szintet. A lemezbemutató online koncertet tegnap láthatta élőben a közönség.

A Zenekar koncert körútjának új turnébuszát, az új Transit Trail modellt kifejezetten arra tervezte a Ford, hogy a keményebb munkakörnyezetben is jól teljesítsen, ezért a Transit Trail kivitelekben új, részlegesen önzáró, mechanikus differenciálmű (mLSD) javítja a tapadást.

Exkluzív külső és belső felszereltség biztosítja, hogy a Transit Trail felhasználói még a nehéz körülmények mellett is számíthatnak autójuk kényelmére és praktikumára.

A Trail változatok első-hátsó lökhárítójának alsó részét, valamint a karosszéria oldalát fekete védőelemek óvják. A matt fekete hűtőrács túlméretezett Ford felirata látványosan és egyértelműen jelzi, hogy ez a jármű bárhová képes eljutni; mindezt egyedi tervezésű, 16 colos könnyűfém keréktárcsák és az első ajtókon elhelyezett Trail emblémák egészítik ki.

A Trail kiviteleket gazdagabb belső felszereltség jellemzi: az alapáron kínált bőr üléskárpitok nemcsak az utastér prémium minőségét erősítik, hanem strapabírók és könnyen tisztíthatók is. Az ugyancsak alapáras klímaberendezés a külső hőmérséklettől függetlenül komfortos környezetet teremt, a Quickclear fűthető szélvédő pedig jó szolgálatot tesz a fagyos téli napokon. Az alapfelszereltség része a motorosan behajtható külső visszapillantó tükör és az automatikus világítás is.

A Leander Kills turnébusza 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegű változatban, hosszított tengelytávú 9 személyes busz kivitelben készült, és 130 lóerős 2.0 literes EcoBlue Hybrid motor hajtja.

További információ:
Ford Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5316567754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása