Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Itt az ideje, hogy fenntartható módon rendezd be az OTTHONOD

2021. május 21. - Antalfy Krisztina

BIANO, ahol új értelmet kap a lakberendezés

Otthonunkat őseink építették, nekünk pedig kutya kötelességünk élhető formában tovább adni gyermekeinknek. Szerencsére az elmúlt években erre egyre többen ráébredtek, így már a hétköznapjainkban is komoly szerephez jutott a környezettudatosság, a fenntarthatóság és a zöld gondolkodás. És hiszed vagy sem, de bizony Te magad is kiveheted a részed a Föld megóvásában, méghozzá a legegyszerűbb és leghétköznapibb dolgokkal.
biano_oko_butorok.jpg

Számomra a fenntarthatóság mára teljesen alapvető dologgá vált – és a hétköznapjaim szerves részét jelenti. Azonban úgy látom, még mindig sokan vannak olyanok, akiknél a környezetvédelem csak akkor kerül előtérbe, amikor szembejön velük egy műanyagmentes július, vagy zero waste mozgalom. S bár a klímaváltozás negatív hatásait, az erdők kiirtásával járó súlyos környezeti és szociális következményeit egymagunk talán nem tudjuk helyrehozni, de tudatosan törekednünk kell arra, hogy idővel valahogy Földünk visszaálljon kibillent ökológiai egyensúlyából.

Gondolj csak bele, Te magad is mennyi mindent tehetsz környezeted megóvásáért: hulladékmentes háztartás, szelektív hulladékgyűjtés, csomagolás mentes bevásárlás, a locsoláshoz szükséges esővíz gyűjtése, vagy fenntarthatóbb anyagokból készült bútorok, dekorációs termékek -, melyek segítségével szebb otthont teremthetünk magunknak, és fenntarthatóbb életet a jövő generációjának.biano_oko_butorok_1.jpg

BIANO ÖKO
Az első lépés egy fenntarthatóbb otthonért

Légy tudatos a mindennapokban!

Egy környezettudatos vásárló, mielőtt otthonfelújításra, vagy lakberendezésre adja a fejét, alaposan megvizsgálja a vásárolni kívánt bútorokat, kiegészítőket és lakástextíliákat. Ha Te magad is egy fenntarthatóbb környezetet szeretnél kialakítani, alaposan nézz utána, hogyan készült és honnan jött az adott termék, amit kinéztél magadnak.

Ha nem tudod, hogyan kezdj hozzá a fenntartható otthon berendezéséhez, és nem tudod honnan lehetne beszerezni az ÖKO, környezetbarát bútorokat és lakáskiegészítőket, akkor feltétlenül nézz fel a BIANO weboldalára!biano_oko_butorok_3.jpg

Az oldalon óriási segítséget kapsz ahhoz, hogy mielőbb meg tudd tenni az első lépést a zöld életmód felé…

Az oldalon otthonod kényelmében, pillanatok alatt megtalálhatod a lakberendezéséhez szükséges bútorokat, dekorációs tárgyakat és eszközöket. Mindemellett, a portál új ÖKO kategóriája alatt a környezetbarát, ökobútorokon és zöld termékeken kívül, inspiráló információkat és tippeket is találsz majd a fenntarthatóbb életstílushoz. A szolgáltatás a Föld napján, - 2021. április 22-én startolt.

Az ÖKO kategória Magyarországon érhető el, de megtalálható azokban az országokban is, ahol van home&deco online piaci-platform: Szlovákia, Románia és a Cseh Köztársaság.

A megfelelő vízióhoz azonban inspirációra lesz szükséged.
Ehhez összegyűjtöttem számodra néhány remek ötletet:

Fenntartható bútorokat mindenkinek
biano_oko_butorok_1_1.jpg
Dekorációk a környezet védelmében
biano_oko_dekoracio.jpeg
Imádni való lakás textíliák
biano_oko_textilia.jpeg
Világítás, de csak okosan
biano_oko_vilagitas.jpg
Gyerekszoba, mert nem elég korán kezdeni
biano_oko_gyerekszoba.jpegKiegészítők, mindannyiunk örömére
biano_oko_kiegeszito.jpg
Végül jöhet egy kis felújítás
biano_oko_felujitas.jpg

Visual Search = egyszerű bútorvásárlás

BIANO nem bízza a véletlenre, és úgy döntött, hogy még egyszerűbbé teszi számunkra a bútorkeresést. Legújabb szolgáltatásának köszönhetően lehetőségünk nyílik a bútorok és dekorációk kép alapján való keresésére. Ennél egyszerűbb szerintem már nem is lehetne a bútorvásárlás.

Mit jelent ez?

kép alapú keresés jócskán kiszélesíti lehetőségeinket, amennyiben olyan bútort, dekorációs elemet, lakás textiliát keresünk, amit esetleg a Pinteresten vagy épp kedvenc bloggerünk Instagram oldalán láttunk. Bizony!

Ha megtetszett bárhol, bármilyen home&deco elem, csak mentsd el a képet és próbáld ki a BIANO visual search funkcióját. Az oldalon természetesen szöveges keresés is rendelkezésre áll, amely a szinonimákat is számításba veszi, ugyanakkor az elírásokat is felismeri. A súgó továbbá a kulcsszóval leggyakrabban használt paramétereket is felajánlja.

A mesterséges intelligencia több mint száz különböző webáruházban kikeresi ugyanazokat vagy a hasonló termékeket. Ezután részletes szűrőkkel finomíthatod a keresési eredményeket, például funkció, felület, méret vagy akár anyag szerint és sorba rendezheted őket ár, szállítási idő vagy akció alapján. Ez azért menő, IGAZ?

biano_oko_fenntarthatosag.jpgA Bianóról:

A Biano.hu 2020 augusztusában indult, és máris ideális célállomássá vált az online home&deco vásárlók számára Magyarországon és megbízható partnerré az ügyféladatbázisukat, és ügyfélkörüket gyarapítani kívánó lakberendezési termékeket forgalmazó kereskedőknek.

Magyarországon kívül a Biano eddig még hat országban van jelen az online felületen, de 2021 végéig további három vagy négy piaccal szeretne bővülni. A Biano világszerte több, mint 1500 online áruház fő forgalmi partnere és több, mint 6 millió ​​termékkínálattal rendelkezik.

Élj környezettudatosabban és támogasd a fenntarthatóbb vásárlást!
Irány a BIANO!

A cikket a BIANO támogatta. 

További információ:
Biano Öko

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6516566894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása