Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 remek ötlet, amivel pillanatok alatt feldobhatod az otthonod

2021. június 08. - Antalfy Krisztina

Kis terek, nagy megoldások

Te emlékszel még a ’80-as évek féle szoba belsőkre, a színes dekorációkra, a virágos mintákra és a falakon azokra a hatalmas fali poszterekre, melyek szinte betöltötték az egész teret és leggyakrabban az őszi erdőt, egy pálmafás trópusi tengerpartot vagy az Alpok havas csúcsait ábrázolták? Na ezeket most gyorsan felejtsd el! Ugyanis itt van nekünk mára a Poster Store poszter webáruház, amelynek széles kínálatában biztos megtalálod azt a tökéletes darabot, amivel könnyedén megszépítheted otthonod, és még a legszürkébb sarkot is élettelivé varázsolhatod.
PosterStore.jpg
Hajlamosak vagyunk otthonunk berendezésekor először csak és kizárólag a bútorok stílusára, illetve a kárpitok színére fókuszálni, holott egy frissen festett fal ezernyi lehetőséget rejt magában. A tiszta, üres fal pont, olyan mint a művésznek a festővászon, amit kizárólag Te tudsz megtölteni gyönyörű jelenetekkel, tájképekkel, élettel – ez pedig csodás alkotói folyamat.

A kellemes otthoni légkör megteremtése érdekében a lakás berendezését a megfelelő árnyalatok kiválasztásával kezd, majd ezt követően jöhetnek a személyiségedhez illő bútorok, textíliák, szövetek, hangulat világítások, végül a falak ékkövei, a poszterek.

Mindig kellenek képek az üres falra!

PosterStore.jpgA megfelelően összeválogatott képek ugyanis pillanatok alatt otthonossá, meghitté és barátságossá varázsolják még a legszürkébb, legridegebb lakást is. Az így kialakított egyedi atmoszféra biztosítja, hogy otthonod a kényelem, az intimitás, a pozitív energiák, a boldogság és a nyugalom szigetévé váljon, ahol a hétköznapok rohanásából maximálisan képes vagy feltöltődni, kikapcsolódni, megpihenni – ezáltal is kizárva kis időre a külvilágot.

Fontos, hogy olyan légkört teremts magadnak, családodnak, ahol minden alkalommal szívesen töltöd az időd, hiszen az otthonod az a hely, ahol végre felszabadultan önmagad lehetsz…PosterStore.jpgforrás: Poster Store

A kiegyensúlyozott környezet megteremtése érdekében kerüld a zsúfoltságot, a halmozást, szabadulj meg a felesleges kacatoktól és törekedj a megfelelően összehangolt színekre, kiegészítőkre, képekre. Mindez tisztaságot, frissességet teremt otthonodban, ami így rád is pozitív hatást gyakorol majd.

De mégis honnan vedd meg a legszebb posztereket?

A Poster Store-ról:

A svédországi székhelyű Poster Store áruházban skandináv stílusú faliképek nagy választékát kínálják a vásárlók számára, amelyeket örömmel alkottak szenvedélyes művészek a világ minden tájáról. Az egyedi képek mellett elegáns, kiváló minőségű képkeretek szintén szerepelnek a kínálatban, melyek könnyen kezelhetőek és falra függesztésük nagyon egyszerű.

A gyártási folyamat nagy része Stockholmban történik, Svédország egyik legjobb nyomdájában. A megható és inspiráló művészeti munkák állandó elemei vizuális kutatások, valamint ennek megfelelően folyamatosan bővítik kínálatukat új, lenyűgöző poszterekkel.PosterStore.jpgFontos számukra a fenntarthatóság

A Poster Store mindent megtesz a környezettudatosság érdekében. Kiterjedt környezetvédelmi irányelvünk célja biológiai lábnyomunk és a szén-dioxid kibocsátás minimalizálása. Továbbá törekednek arra, hogy a környezetre pozitív hatást gyakoroljanak.

Már egyetlen fali képpel sokkal jobb hatást érhetsz el az otthonodban, mint száz apró kacattal…

Kezdeményezésük néhány kulcsfontosságú eleme: minden poszter egy helyi - a skandináv Swan Label ökocímkével rendelkező - nyomdában kerül nyomtatásra; szelektív szemétgyűjtés; szállítás minimalizálása minden beszerzésük során, például a faliképek nyomtatásához használt papírt egy helyi, a svéd Lessebo Paper papírgyár biztosítja számukra. E papír olyan erdőkből származik, amelyekben minden kivágott fa helyett legalább két új fát ültetnek.PosterStore.jpgMiért válaszd őket?

Egyrészt, mert senkivel össze nem hasonlítható választékot kínálnak a vásárlók számára, másrészt mert megfizethető áron juthatsz hozzá a legszebb, legmutatósabb művészi alkotásokhoz, amelyek pár nap alatt megérkeznek otthonodba. Ezt követően Neked nincs más dolgod, mint tetszés szerint elhelyezni őket a lakásban, és élvezni az általuk teremtett stílusos megjelenést.

Szemezgess hát bátran a stílusos és elegáns fali képek között, melyek egyedi módon kiemelik majd otthonod az unalmas tucat lakások közül…

#1

PosterStore.jpgforrás: Poster Store
#2PosterStore.jpgforrás: Poster Store

#3PosterStore.jpgforrás: Poster Store

#4PosterStore.jpgforrás: Poster Store

#5PosterStore.jpgforrás: Poster Store

#6PosterStore.jpgforrás: Poster Store

#7PosterStore.jpgforrás: Poster Store

#8
PosterStore.jpg
forrás: Poster Store

#9PosterStore.jpgforrás: Poster Store

#10
PosterStore.jpg
forrás: Poster Store

Nézz szét minél előbb a Poster Store webáruházban, és vásárlásnál használd a: VoilaMode35 Kódot.

Ezzel a kóddal most 35% kedvezményben részesülsz poszterek vásárlásakor.A kedvezmény nem vonatkozik a Selection kategória posztereire és a képkeretekre. Illetve nem kombinálható más kedvezményekkel vagy akciókkal. A kód érvényes 2021. július 4. éjfélig.PosterStore.jpgPosterStore.jpg

Kövesd még ma a Poster Store oldalát Facebookon és Instagramon, hogy inspirálódj és naprakész légy új termékeket illetően!

A cikket a Poster Store támogatta. 

További információ:
Poster Store

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4516586182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása