Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kipróbáltam a Laumar InstanTense Plus emelő hatású szérumot

2021. június 14. - Antalfy Krisztina

Feszesebb bőr pillanatok alatt? Lehetséges!

Arcunk sajnos az idő múlásával veszít a rugalmasságából, feszességéből, emiatt bőrünk szép lassan megereszkedik, megjelennek az első redőcskék, apróbb ráncok, szarkalábak, és azok a fránya mosoly ráncok is egyre láthatóbbá válnak. S bár a mosoly ráncok életünk legboldogabb pillanatainak emlékei, az idő előrehaladtával ezek a barázdák inkább fáradtságot sugalló külsőt eredményeznek, mint üde, friss megjelenést. Így hát itt az ideje, hogy megtegyük ellenük az első lépést!
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_19.jpg

De mégis mit tehetünk a ráncok ellen?

A helyes életmód mellett fontos a megfelelő arcápolási rutin: arctisztítás, tonizálás, gazdag hidratálás, időközönként bőrradírozás és a megfelelő napvédelem. Azonban egy bizonyos kor fölött már kicsit erőteljesebb kezelésre, illetve hatásosabb termékre is szükségünk van, ha meg akarjuk őrizni a fiatalos külsőnket. Ám mielőtt fejvesztve rohannál az első plasztikai sebészhez, hylaruonsavas feltöltésért, próbáld ki a Laumar InstanTense Plus emelő hatású szérumot, mely tökéletes megoldást nyújthat, amennyiben a szokásos hidratáló már kevésnek bizonyul számodra, ugyanakkor még nem állsz készen egy drasztikusabb beavatkozásra.emelo_hatasu_szerumot.jpgA termékről:

A Laumar InstanTense Plus emelő hatású arcszérumával a szem alatti táskáid, karikáid és ráncaid már az első használatot követően perceken belül látványosan csökkenhetnek. Az InstanTENSE® Plus szérummal napi rendszeres használat esetén hosszú távú eredményeket is elérhetsz! Hatékonyságát a több ezer elégedett vásárló mellett független klinikai vizsgálatok is alátámasztják.

Az egyedülálló formulájú szérum több éves kutatás és fejlesztés eredménye. Pillanatok alatt kifejti bőrfeszesítő hatását, fiatalabb kinézetet kölcsönözve szikék vagy injekciók nélkül. Az aktív hatóanyagok, biomimetikus peptidek és növényi kivonatok magas százalékban való jelenléte miatt az InstanTENSE® Plus akár 3-5 perc alatt hat.

Már napi egyszeri alkalmazásával a szem alatti táskák és sötét karikák látványosan csökkenhetnek, a ráncok és szarkalábak ellazulnak és kisimulnak. A bőr simává, feszessé és egységesebbé válik, a tág pórusok összehúzódnak.196049043_526654325036793_3489881666685319643_n.jpgHogyan működik?

Az agyagásványok percek alatt feszesítik a bőrt, a (bo)tulinum (tox)in hatású Argirelox™ peptid megemeli a ráncokat, a Nátrium Hialuronát (hialuronsav) hidratálja a bőrt.

A növényi kivonatokat tartalmazó Bioskinup™ és az Eyeseryl® peptid hatékonyan csökkentik a szem alatti táskákat és sötét karikákat.

A látványos bőrfeszesítő eredmény már akár az első használat után látható, és bőrtípustól függően 6-10 órán keresztül tart. Rendszeres alkalmazása esetén a szérum hosszú távon is eredményes lehet, különös tekintettel a szem alatti táskákra, karikákra és apróbb ráncokra.

A szem környékén túl az arc bármely részére felvihető, így a homlok és a száj melletti ráncokra is. Minden bőrtípusra alkalmazható, még érzékeny és száraz bőrre is.

1623673540720.jpeg

// Hogy vált be? //

Már úgy két hete használom, de nekem egyelőre nagyon jók a tapasztalataim: semleges az illata, zselés állaga ellenére könnyedén, egyenletesen felvihető, pillanatok alatt beszívódik, és felvitele után simán jöhet a szokásos smink. A végeredmény minden alkalommal látványos, ami nagyon tetszik.

Minden reggel, a hideg vizes arcmosás és arcápolási rutinom után viszem fel a szérumot a problémás területekre: homlok, száj körüli ráncokszem alatti karikák. Szerencsére nagyon kevés is elég belőle, és pillanatok alatt felszívódik. Az eredmény minden alkalommal egy üdébb kinézet, fiatalosabb tekintet. 

Tény, hogy azért ez a szérum nem egy csodaszer, hatása nem vetekszik a botoxal, így használatával nem tagadhatunk le éveket vagy évtizedeket - ezt azért naivitás is lenne elhinni - de tény, hogy nagyon szép, egyenletes bőrfelszínt eredményez, javít a bőr textúráján és valóban hosszú órákra képes enyhíteni a ráncokat. Ez azért jól jön egy megbeszélésen, állásinterjún, vagy az első ramndin! Tiszta szívből ajánlom, hogy tegyél vele egy próbát!

De azt azért ne feledd, hogy egy csodát ígérő krém sem tudja helyre hozni azokat a visszafordíthatatlan károkat, amiket az életmódoddal okoztál a bőrödnek: alkohol, dohányzás, napvédők nélküli napozás...

1623673540713.jpegÍgy használd!

Mosd meg az arcod, majd töröld szárazra.

Tegyél 1-2 rizsszem nagyságú szérumot az ujjhegyedre, majd finom, ütögető (nem szétkenve!) mozdulatokkal vidd fel a problémás bőrfelületre, amíg teljesen be nem szívódik. Ez kb. 10 másodperc lesz.

Arcod mozdulatlanul tartva várj kb. 3-5 percet, amíg a szérum teljesen beszívódik és a feszesítő hatás kialakul. Legyezve, vagy hajszárítót alacsony fokozaton használva felgyorsítható a száradás.

A kezelt bőrfelület ezután olajmentes termékekkel sminkelhető. Az olajtartalmú sminkek (púder, alapozó, korrektor stb.) és hidratáló krémek csökkenthetik a szérum hatékonyságát.

FONTOS: Ha túl nagy mennyiséget viszel fel a szérumból akkor előfordulhat, hogy fehér porszerű réteg ül ki a bőrödre. Ez egy vizes zsebkendővel könnyedén letörölhető. Ezután ismételd meg a kezelést kevesebb mennyiséggel. Előfordulhat, hogy nem tapasztalsz változást, ez esetben a te bőrödnek nagyobb mennyiségre van szüksége a szérumból.

1623673540699.jpegÖsszetevők:

ARGIRELOX™ PEPTID

Klinikailag tesztelt (bo)tulinum (tox)in hatású natúr kozmetikai összetevő, amely feltölti a ráncokat és feszesíti a bőrt. Egy fermentációval előállított fehérje, amely az arcizmok ellazításával természetes úton csökkenti a ráncokat és szarkalábakat. A hamburgi In-Cosmetics kozmetikai gála díjnyertes hatóanyaga.

BIOSKINUP™ CONTOUR 3R

Fehér-liliom, brazil ginzeng és muira puama koncentrált növényi kivonatokból álló természetes bőrfeszesítő hatóanyag. A mikrocirkuláció serkentésével klinikailag bizonyítottan csökkenti a szem alatti táskákat, sötét karikákat és puffadtságot. A bőr tömörségét is javítja.

EYESERYL® PEPTID

Egy tetrapeptid amely rendkívül eredményesen küzd az ödémaképződés és rossz nyirokkeringés ellen, ami a szem alatti táskák és duzzanatok egyik fő okozója. Gátolja a kollagén glikációját, így megakadályozva a bőrrugalmasság elvesztését, és táskás-karikás szem kialakulását.

NÁTRIUM HIALURONÁT

A hialuronsav nagyobb molekulasúlyú, stabilabb és kevésbé oxidálódó változata. Képes a víz akár 1000-szeresét is megkötni a bőrben, hatékonyan hidratálva azt, ezzel csökkentve a ráncok megjelenését, javítva a bőr textúráját. A bőr puha, rugalmas és kisimult lesz tőle.

AGYAGÁSVÁNYOK

Az agyagból kivont különleges ásványi szilikátok egy finom láthatatlan réteget képeznek a bőrfelületen. Ez a réteg néhány perc alatt hatékonyan feszesíti a bőrt, emeli a ráncokat és csökkenti a szarkalábakat. Ez az azonnali feszesítő hatás egyéntől függően 6-10 óráig tart.

Ára: 14 390 Ft

***

A terméket itt tudod megrendelni:
Instantense.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5116593218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása