Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kipróbáltam az olíva olajból készült OLIVITA termékeket

2021. június 24. - Antalfy Krisztina

Készen állsz az idei strandszezonra?

Végre itt a nyár, a vakáció, velük együtt pedig a nagy nyári forróság. Ám ahogy emelkedik a hőmérő higanyszála, úgy kell nekünk is fokozottan vigyáznunk testünk, bőrünk és hajunk egészségére. Hogy hajkoronánk nyáron is valódi égköve legyen megjelenésünknek, nagyon fontos a hatékony ápolás és a megfelelő védelem. Persze a szalmakalap is egy jó választás lehet a nap káros sugarai ellen, de nem árt ha ápoló anyagokat tartalmazó, magas minőségű termékeket is használunk hozzá.
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_1_2.jpg
Nyáron valahogy minden könnyedebb, fesztelenebb, így nem csoda, hogy hajlamosak vagyunk kicsit önmagunkról is megfeledkezni. A kellemes melegben igyekszünk minden időnket a vízpart mellett tölteni, órákig tartó napozással és hatalmas fürdőzésekkel. Ám ahogy ma már nem megyünk megfelelő napvédelem nélkül a napra, úgy nem lenne szabad megfeledkeznünk hajunk ápolásáról sem. Hisz nyáron talán még nagyobb fenyegetésnek van kitéve a hajunk, mint télen: gondolj csak a légkondicionálóra, a forró, száraz levegőre, a sós tengerre, a klóros medencék vizeire és a káros napsugárzásra.

A nyáron minket érő káros hatásokra hajkoronánk elveszítheti fényét, töredezett lesz, kezelhetetlen, kifakult és tartás nélküli kis szalma kazallá válik. Ezért a szép frizura megőrzése érdekében, ajánlok most Neked pár igazán remek terméket az OLIVITA kínálatából, amiket igazán kár lenne kihagyni!giphy_1_41.gifAz egészséges kozmetikumok új nemzedéke

Az OLIVITA termékcsalád mindig magas minőségű nyersanyagok felhasználásával készülnek. Mindemellett, tartalmaz minden olyan terméket, amely a bőr és a haj ápolására szolgál. Természetesen megtalálhatók benne a tisztításra ajánlott termékek, valamint az intenzív ápolásra kifejlesztett speciális kozmetikumok is. A kozmetikumcsalád egyetlen tagja sem tartalmaz olyan anyagot, amely károsnak minősülhet: sem tartósítót, sem szintetikus színezéket vagy illatszert, sem szulfátokat, ásványiolaj-származékokat, parabéneket, EDTA-t, szilikont, etanol-amint vagy lanolint. Hasonlóképpen sem a La Chinata termékeket, sem az OLIVITA család tagjait nem tesztelték állatokon!20210701_142732-01.jpegnevtelen_95.png

#1 OLIVITA REVITALIZÁLÓ SAMPON
Itt tudod megrendelni...

Olyan természetes összetevőkből készült sampon, melyek közül az olíva kivonat, a kókusz és az aloe vera mélyen hidratálják a hajat, míg a gyömbér és a kurkuma erőteljes revitalizáló hatása révén biztosítja a haj természetes fényét. Tökéletes választás az élettel teli, fényes és egészséges hajért. Akár napi használatra. PH értéke nem irritálja a szemet. Szulfátmentes sampon, ökológiai bizonylattal.20210701_142938-01.jpegAlkalmazása:

Masszírozd bele a nedves hajba, míg elkezd habzani, majd bő vízzel öblítsd ki. A jobb eredmény érdekében hajmosás után alkalmazd a tápláló hajbalzsamot.

Hogy vált be?

Számtalan terméket kipróbáltam már életem során, melyeket hónapról-hónara mindig leváltottam. Ám mind közül ez a legkedvesebb samponom eddig: nagyon széppé, egészségessé varázsolja a hajat, a töredezett hajvégekkel is leszámolt, és az a puhaság, amit nyújt, egyszerűen csodás. Kiszerelésének köszönhetően pedig sokáig elég.

#2 LA CHINATA HIDRATÁLÓ HAJBALZSAM
Itt tudod megrendelni...

A La Chinata hidratáló hajápoló/regeneráló balzsamot extra szűz olívaolajból, hidrolizált selyemből, olajfa kivonatból, gyümölcsös ecetekből és termálvizekből készítették. Az összetevők hidratálják, táplálják és javítják a haját a tövétől felfelé, azonnal látható eredményeket biztosítva.20210701_143108-01.jpegAlkalmazása:

Ajánlatos nedves hajra felvinni a samponmosás után. Hagyd a hajon 3-5 percig, majd öblítsd le vízzel. Hetente egyszer vagy kétszer kell használni.

Hogy vált be?

Nekem bevált. Szerintem nagyon jó száraz, töredezett, igénybevett és eleve károsodott hajra. Illata nagyon kellemes, állaga sűrű, de ennek ellenére a hajon könnyen elosztható, és öblítés során könnyen eltávolítható. Az OLIVITA revitalizáló samponnal együtt használva a hajam sokkal szebbé, egészségesebbé, formázhatóbbá és puhább tapintásúvá vált. 

A jól karbantartott, gondosan ápolt hajat sokkal könnyebb formázni...

#3 OLIVITA TÁPLÁLÓ HAJPAKOLÁS
Itt tudod megrendelni...

A tápláló hajpakolás mélyen hidratálja a hajat, puhaságot és rugalmasságot ad neki, megőrizve annak fényességét, anélkül, hogy zsírossá válna tőle.

Olyan természetes hidratáló összetevőkből készült, mint például az extra szűz olívaolaj, a shea vaj, az avokádó, vagy a mandulaolaj. Mindezeken kívül tartalmaz kókuszt, kurkumát és aloe verát is, melyek nyugtató tulajdonságokkal rendelkeznek, ezáltal csökkentik a fejbőr irritációját, miközben helyreállítják a hajszálak mélyét. Az eredmény egészségesebb, hidratált, erős és fénylő haj.20210701_143012-01.jpegAlkalmazása:

Hajmosás után oszlass el egy kis mennyiségű pakolást a nem túl nedves hajon. Óvatosan fésüld ki, majd alaposan öblítsd le.

Hogy vált be?

Heti 3x-4x mosok hajat, ezzel párhuzamosan minden hajmosás után használom az Olivita hajpakolást is. Sajnos az én hajam eleve ki van száradva, amin nem segít a nyári forróság - ám ezzel a termékkel sokkal szebbé, egészségesebbé vált a hajam. Illata finom, állaga nagyon sűrű - mint egy nagy adag zöld spenót - ennek ellenére nem nehezíti el a vékony szálú hajamat sem, szépen összefogja és egyenletessé varázsolja a szétálló, töredezett hajszálakat. Szeretem, mert láthatóan javított a hajam minőségén, hidratáltságán.

+1 OLIVITA TÁPLÁLÓ TESTOLAJ
Itt tudod megrendelni...

A tápláló testolaj a leghatékonyabb hidratáló olajok erőteljes kombinációja. Ezáltal a legszárazabb bőrt is mélyen táplálja, az irritált bőrt nyugtatja.

Egyesül benne az extra szűz olívaolaj, mely hidratálja a bőrt, az avokádó olaj, mely a bőr számára elengedhetetlen antioxidáns, a kenderolaj, amely nagy mennyiségű eszenciális zsírsavat biztosít a sejtmembránok újjáépítéséhez, a kókuszolaj, aminek magas A és K vitamin tartalma elengedhetetlen a bőr idő előtti öregedésének megelőzéséhez, és a napraforgó olaj, ami amellett, hogy intenzíven hidratál, csökkenti a striákat, és megelőzi a napsütés okozta bőrkárosodást.20210701_142922-01.jpegAlkalmazása:

Masszírozd a bőrödbe fürdés után, vagy bármikor, amikor száraznak, feszültnek vagy irritáltnak érzded azt. A jobb eredmény elérése érdekében végezz bőrradírozást a használata előtt.

Hogy vált be?

Mit lehet mondani egy olyan termékre, aminek nagyon kellemes az illata, azonnal beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után és azonnali hidratáltságot ad a száraz bőrnek? A bőröm csak úgy szippantja magába. Szerinetm ez egy szuper kis termék.

További információ:
Olivita.hu/fooldal

https://voilamode.blog.hu/2021/05/17/unokaival_egyutt_nyitott_kisboltot_a_vallalkozo_nagymama

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9316603678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása