Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkeztek a VAGHEGGI nyári újdonságai

2021. június 28. - Antalfy Krisztina

Bőrünk az elsődleges védelmi vonalunk, mely évszaktól függően is számos környezeti hatásnak van kitéve. Az elmúlt időszakban talán kevesebbet jártunk a szabadban, de a nyár beköszöntével egyre inkább vágyunk erre és így bőrünk is fokozottabban van kitéve a napsugárzásnak és más hatásoknak is. Az elmúlt időszak a szervezetünk számára is megnehezíthette az alkalmazkodást, így érdemes fokozatosan hozzászoktatni bőrünket és hajunkat az új körülményekhez. Ebben nyújtanak segítséget a VAGHEGGI most debütáló újdonságai, a selymes testolajak.
nyar.jpg

Mitől száradhat ki és változhat meg bőrünk a nyári időszakban?

Nyáron a nagy melegben többet izzadunk, aminek következtében sajnos megnő a vízvesztés és ez a bőrt dehidratálttá teheti. Tipikus bőrproblémák, amik előfordulhatnak az egyrészt a dehidratáció, de az intenzív UV fény is több kellemetlenséget okozhat, például a szaruréteg megvastagodását, a foltok kialakulását, felgyorsíthatja a bőröregedési folyamatokat és sajnos gyakori a túlzott napozás miatti bőrgyulladás kialakulása. Az idei évben a szervezet szempontjából a napfényhiányos időszak a koronavírus miatt és a későn érkező nyárias időjárásnak köszönhetően kitolódott. A bezártság, a hosszú fűtési szezon is mind-mind nyomot hagytak bőrünkön, mely gondoskodásra szomjazik. De ugyanezt fedezhetjük fel hajszálaink állapotán is, melyek fakók, töredezettek, tartásukat vesztettek lehetnek. A testolajak tökéletes megoldást jelentenek a bőr és haj hidratálására és táplálására, éppen ezért a nők 30%-a1 amikor hidratáló testápoló terméket keres, akkor az olajakat preferálja.8f444c4255fcc209c2f94cc1361dac55.jpgHogy lehet egy termék egyszerre megfelelő a bőrünkre és a hajunkra is?

Amikor azt mondjuk testolaj, akkor egy olyan könnyed textúrájú, gyorsan felszívódó olajat képzeljünk el, ami nem tapad meg és képez zsíros, ragacsos réteget a bőrön, hanem gyorsan felszívódik, értékes hatóanyagokat juttatva be a bőr mélyebb rétegeibe és hajszálaink belsejébe is. Bár a felhasználási lehetőség szinte végtelen, mégis a legideálisabb talán az, ha hajmosás előtt tápláló pakolásként visszük fel hajunkra a terméket, megakadályozva vagy éppen kezelve a hajszálak töredezettségét, a fürdés végeztével pedig az egész testünket bekenjük a testolajjal, hiszen kiválóan kezeli a szárazabb testrészeket is, mint például a könyök, térd vagy akár a talp.444b5e8163541154c9547429ea3a58a5_1.jpgUgyanezt a műveletsorozatot télen is bevezethetjük otthoni szépségápolási rutinunkba, amikor a hideg idő szárítja ki bőrünket és hajunkat. De a kiemelt területeken használhatjuk minden nap reggel és este is, így a kényeztetés egész nap elkísér bennünket.

Miből készülnek a VAGHEGGI testolajai?

A VAGHEGGI selymes testolajai a VAGHEGGI többi termékéhez hasonlóan fitokozmetikumok, a VAGHEGGI Kutatás-Fejlesztés részlege által kiválasztott kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat tartalmaznak meghatározott koncentrációban. A selymes testolajak 3 egyedi és különleges formulával debütáltak a nemzetközi és hazai kozmetikai piacon. Bár a kezelés célja mindegyik terméknél ugyanaz, összetevőiknek és egyedülálló illatharmóniájuknak köszönhetően mégis mindegyik más.6e5fce742a9216556065f2f0a4db385b.jpgA VAGHEGGI COTTON Selymes Testolaj a gyapot virág magjának olaját tartalmazza, amit hideg sajtolással nyernek ki. Ez az olaj intenzív antioxidáns hatást biztosít, táplálja és védi a bőrt. Friss illatát a bergamottnak és ibolyának köszönheti.

A VAGHEGGI CHERRY Selymes Testolaj alapját a cseresznye magjából hideg sajtolással kinyert olaj adja, mely tápláló és nyugtató hatásával segít, hogy könnyebben vészeljük át akár a nehezebb napokat. Elegáns és finom illata egy virágoskertbe repít bennünket, ahol a nárciszok, a szantálfa és jázminok illata alkot tökéletes harmóniát.

e844aad8790b55981fbaae535836a1e9_1.jpg

A VAGHEGGI MONOI Selymes Testolaj a trópusokat idézi, a Tiare (Tahiti)virágot kókusz olajban áztatotják, ezzel az eljárással az olaj magába szívja a virág összes bőrlágyító, tápláló, bőrfeszesítő és hidratáló tulajdonságát és érzéki illatát is, melyet a petigrain és frangipani tökéletesít.

Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez. A körültekintő, minden minőség ellenőrzési elvárásnak megfelelő fejlesztési és gyártási folyamat biztosítja a VAGHEGGI termékek egyediségét és magas minőségét. A VAGHEGGI selymes testolajai már elérhetőek a Vagheggi beauty specialistáinál és a webáruházban is.

További információ:
www.vagheggi.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3816606916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása