Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viselhetjük a nyár nagy kedvencét, a LENVÁSZONT!

2021. június 30. - Antalfy Krisztina

Ebben tuti kibírod a kánikulát...

Ahogy odakint a hőmérséklet trópusi magasságokig emelkedik, úgy vágyunk egyre jobban a szabadságra, a víz közelségére, a hűsítő italokra és arra, hogy minél kevesebb ruha legyen rajtunk. A legkényelmesebb öltözék talán ebben a nagy melegben a fürdőruhánk lenne, ami azért nem túl ideális választás a hétköznapokban. Ám addig is, amíg újra belebújhatsz kedvenc bikinidbe, hoztam számodra néhány remek lenből készült összeállítást, amely kánikula idején is megállja a helyét.
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_21.jpg

Az utóbbi évek nyarai valahogy mások, egyre forróbbak, a városi dzsungelben pedig egyre elviselhetlenebbek, amihez nekünk is alkalmazkodnunk kell. Ám hiszed vagy sem, anélkül is lehetünk csinosak és nőiesek, hogy túl sokat mutatnánk magunkból. Az ideális nyári öltözet ugyanis nem hivalkodó, az előnyös testrészeinket kiemeli, míg a hátrányosokat szépen elrejti. Persze ha úgy döntesz, hogy mindent megmutatnál magadból, az a te döntésed, ám ha inkább olyan ruhát választanál, mely többet bíz a képzeletre, mint a látványra, úgy válaszd magadnak a lenvászon anyagból készült darabokat. Ezek a ruhák ugyanis elfedik amit kell, úgy hogy közben vékonyak, légáteresztőek, lengék és magával ragadó megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

A lenvászon ruhákban nem lesz meleged, a hűs nyári szellő könnyedén bejut az anyag alá, ezzel még jobban elősegíti tested lehűlését, ami jó érzés a bőrnek...

f5bd61bed068c68a972e8ffc162065b1_1.jpgTudtad?

A lenrostokat a lennövény szárából nyerik. Ez a legerősebb növényi erededtű anyag, háromszor olyan erős, mint a pamut. Igaz, hogy könnyen gyűrődik, viszont könnyen is vasalható. A lenvászon segít a hőszabályozásban, mivel jól vezeti a hőt, ezért  a nagy nyári melegben tökéletes választás.

Mindemellett az elkészítése, ha kemikáliák nélkül történik – ami teljesen lehetséges, csak nagyon ritka – nagyon környezetbarát. Feldolgozása kevésbé vízigényes, mint a pamuté, nem szükséges műszállal keverni, hogy kényelmes, divatos ruhákat alakítsanak ki belőle, szálai pedig tartósabbak, így maga a ruha is több nyáron át a kedvencünk maradhat.nevtelen_96.png

#1 Ha egy könnyed blézerben gondolkodnál...
lenvaszon.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
Bonprix
lenvaszon-blezer.jpg

#2 Ha legszívesebben inkább nadrágba bújnál...lenvaszon_1.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
Bonprix
lenvaszon-nadrag.jpg

Az ókori perzsa és kínai nők mindig is nadrágot viseltek, az európaiak csak nemrég vívták ki a nadrág viselésének jogát. Azóta azonban a legkedvesebb ruhadarabok közé tartozik, mert szabadabb, fesztelenebb mozgást biztosít, s melegebb, mint a szoknya. 

#3 Ha megmutatnád formás lábaidat a világnak...
fotojet_444.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
Bonprix
lenvaszon-ruha.jpg

#4 Ha elengedhetetlen az irodai megjelenés...
fotojet_445.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
Bonprix
lenvaszon-bluz.jpg

#5 Ha mindened egy maxi ruha...lenvaszon_2.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
Bonprix
lenvaszon-maxi-ruha.jpg

Soha nem a ruhák sokasága a jólöltözöttség és a divat követésének feltétele, hanem az, hogyan válogatjuk azokat össze, hogyan viseljük együtt a külön-külön vásárolt ruhadarabokat. Annál hosszabb ideig használható a ruhatár, minél nagyobb variációs lehetőséget rejt magában.

#6 Ha tetszenek a puffos ujjú darabok...fotojet_446.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
Bonprix
lenvaszon-ruha_1.jpg

#7  Ha fontos számodra a kényelem...lenvaszon_3.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
Bonprix
lenvaszon-overal-gombokkal-bo-szar.jpg

#8 Ha imádod a csíkokat...lenvaszon_4.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
Bonprix
lenvaszon-ruha-gombolaspanttal.jpg

#9 Ha a legkisebbeket is lenvászonba öltöztetnéd...fotojet_447.jpgkép1/2/3

#10 Ha otthonodat is lenvászopnnál díszítenéd...
fotojet_448.jpgkép1/2/3

Személyes kedvencem:
Bonprix
agynemuhuzat-lenvaszon-hatasban_1.jpg

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel, amiből aztán kedvedre inspirálódhatsz majd a mindennapokban...

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1416607918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása