Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen volt Gwen Stefani esküvői ruhája

2021. július 08. - Antalfy Krisztina

A nyári sztáresküvők sorát Gwen Stefani és Blake Shelton nyitotta, akik július 3. napján, szombaton házasodtak össze. Ahogy az az énekesnő Instagram fotóin is látszik, Gwen káprázatos menyasszony volt. Mindketten a The Voice című műsor zsűrijében ültek, amikor először találkoztak még 2015-ben. 2020 októberében jegyezték el egymást, és az 51 éves énekesnő idén, egy álomszép Vera Wang kreációban mondta ki a boldogító igent 45 éves szerelmének, az oklahomai tanyájukon található kápolnában.
1625679268_676_gwen-stefani-and-blake-shelton-married-in-his-chapel-because.jpg

Gwen Stefani és Blake Shelton kapcsolata

Gwen Stefani és Blake Shelton kapcsolata 2015-re nyúlik vissza. A pár korábban éveken át az amerikai The Voice tehetségkutatóban zsűrizett együtt, majd mindkettőjük viharos válását követően nagyon gyorsan egymásra találtak. Sokan nem hittek bennük, de ők azóta is imádják egymást, a 45 éves Blake tavaly októberben kérte meg az 51 éves Gwen kezét, július 3-án pedig egy meghitt, családias esküvőn házasodtak össze.

"Szándékosan tartottak ilyen egyszerű, visszafogott esküvőt. A pár kizárólag szeretteikkel, közeli hozzátartozóikkal szerették volna megélni ezt a gyönyörű pillanatot ”- tette hozzá egy bennfentes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gwen Stefani (@gwenstefani) által megosztott bejegyzés

Az esküvő

„2021. július 3. – Az álmok igenis valóra válnak” – így jelentette be Gwen Stefani hivatalosan is az esküvő megtörténtét Instagram oldalán. A párt Carson Daly amerikai tévés személyiség adta össze Blake oklahomai farmján, a szűk család és barátok jelenlétében. A nagy nap a country és a rock jegyében telt, ami az esküvő minden stíluselemén megjelenítődött.

Oklahoma különleges hely nemcsak Gwen, hanem három fia számára is: Kingston 15 éves, Zuma 12 éves és Apollo hétéves.

Esküvői tortájuk egy 5 emeletes csoda volt klasszikus hófehér stílusban, apró cukorvirágokkal és hattyúkkal díszítve. Érdekesség még, hogy az első táncot kutyájuk, Betty társaságában lejtették el.gwen-stefani-eskuvoje-6.jpg

Gwen Stefani esküvői ruhája

Gwen Stefani egy egyedi tervezésű, tüllszoknyás Vera Wang esküvői ruhát viselt a nagy napon, fátylára pedig kedvese, illetve három gyermeke neve volt ráhímezve. Gwen klasszikus kontyot választott a fátyolhoz, sminkjének ékköve pedig jellegzetes vörös szájrúzsa volt, amely évtizedek óta a védjegyének számít.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gwen Stefani (@gwenstefani) által megosztott bejegyzés

A ruhához egyedi tervezésű Le Silla magas sarkú cowboy csizmát viselt, amire a monogramját Swarovski kristályokkal tették ki, illetve további kristályok díszítették a sarkát ennek az egyedi darabnak.
1625679267_473_gwen-stefani-and-blake-shelton-married-in-his-chapel-because.jpg

Sok boldogságot Nekik!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5916616376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása