Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lemaradtál az Oscar-díjátadóról?

2024. március 12. - Antalfy Krisztina

A Disney+-on még visszanézheted

Tegnap este, azaz magyar idő szerint ma hajnalban átadták a 96. Oscar-gála arany szobrait Los Angelesben. Aki lemaradt volna a közvetítésről, annak sem kell elszomorodni, ugyanis ma estétől elérhető lesz a Disney+-on egy 90 perces visszanézhető, összevágott verzió, reklámszünetek és a vörös szőnyeges bevonulás nélkül. A visszanézhető műsor 24 napon keresztül lesz elérhető a platformon. 
jeshoots-com-ppyoqgszdm4-unsplash.jpg

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia több mint 10 500, a filmipar legelismertebb művészeiből és vezetőiből álló globális tagságot számlál. Az Akadémia a filmművészet és a filmkészítés minden területét elismeri és ünnepli a filmes teljesítményt elismerő díjak, köztük az Oscar®-díj révén. A világ legnagyobb filmmúzeumával és gyűjteményével az Akadémia megőrzi filmtörténelmünket, és őszinte és lenyűgöző műsorokat mutat be a filmművészet múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Az Akadémia minden kezdeményezése révén összeköti a globális közönséget - a tagokat, a filmipart és a filmrajongókat - a filmkészítés és filmnézés iránti közös szenvedélyükön keresztül. 

Facebook:
@DisneyPlusHU

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, vagy találkozzunk az Instagram-on: AntalfyKrisztinaés a TikTok-on: @krisztinaantalfy!

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8318351213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása