Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Láttad már Kristen Stewartot, mint Diana hercegnő?

2021. szeptember 02. - Antalfy Krisztina

Az Alkonyat színésznője a Spencer című film sztárja

2020 nyarán robbant a hír, miszerint Kristen Stewart kapta Diana hercegnő szerepét a Pablo Larraín Spencer című filmben, amely azt az időszakot dolgozza fel Lady D életében, amikor is Diana rádöbbent, hogy házassága Károllyal végleg menthetetlen. Őszintén, el nem tudom képzelni, mégis hogy találták erre a szerepre az Alkonyat-széria sztárját, de az előzetes, ill. az eddig kiszivárgott fotók alapján egyszerűen tökéletes választás volt: megjelenésével és felvett brit akcentusával kísértetiesen hasonlít a tragikusan elhunyt hercegnőre.
stewart-spencer-1.jpg

Az új Diana film a kilencvenes évek elején, pontosabban 1991-ben játszódik, ami a hercegnő életének egy nagyon kritikus hétvégéjét meséli el, azt az időszakot, amikor végleg úgy döntött, hogy a házasssága Károly herceggel már nem működik, és jobb ha örökre véget vet neki.

A filmet Pablo Larraín, a neves chilei filmrendező jegyzi, akinek már van tapasztalata az ilyen típusú filmekkel. Legismertebb munkája talán a Natalie Portman főszereplésével készült Jackie, mely a First Lady, Jacqueline Kennedy, az amerikai történelem egyik legfiatalabb elnökfeleségének életéről szól. A rendező elmondta, hogy Kristen Stewartot azért választotta Diana főszerepére, mert az amerikai színésznő egyszerre volt képes hozni a törékeny és az erős nőt is, Lady D bájával és titokzatosságával.1630079835-princess-diana-kristen-stewart-spencer-film-poster.jpgA kissé szomorúvá sikerült filmplakát mellé most végre kaptunk egy premierdátumot és egy egyperces előzetest is, így talán minden esély megvan arra, hogy a Velencei Filmfesztivál harmadik napján, szeptember 3-án bemutatkozó, az amerikai mozikba november 5-én érkező Spencer az év végéig hozzánk is eljusson.

Én már nagyon várom!

Forrás: 

Lofficielusa
Variety

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5716676754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása