Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Itt az új Lexus RX Special Edition

2021. szeptember 13. - Antalfy Krisztina

A Lexus RX prémium SUV kínálatában korlátozott ideig elérhető új modellváltozat a sportos megjelenésre helyezi a hangsúlyt. Az új kivitel fekete külső kiegészítőkkel és 20 colos, sötét árnyalatú könnyűfém keréktárcsákkal hívja fel magára a figyelmet. Az utastér rögtön felismerhető elemei közül kiemelkednek a puha tapintású, fekete és hamufehér színben pompázó bőrkárpitok és a Sumi fekete diófa betétek. A magas felszereltség részeként vezeték nélküli telefontöltő, láblendítéssel is nyitható elektromos csomagtérajtó, 12,3 colos érintőképernyős multimédiás és navigációs rendszer, valamint 12 hangszórós prémium audiorendszer is jár az új modellváltozathoz.
lexus_rx_special_edition_2.jpg

Ahogyan az elnevezése is utal rá, az új RX Special Edition exkluzív kiegészítők sorával biztosít még erőteljesebb, sportosabb kiállást a Lexus prémium SUV-ja számára, kívül és belül egyaránt. Különleges modellváltozatként – amely csak korlátozott ideig lesz elérhető – a korábbi Special Edition variánsok sikereire épít az újdonság, amely gazdag felszereltséggel visz stílusos csavart az RX kínálatába.

A Special Edition kisugárzása azonnal magára vonja a figyelmet, köszönhetően a feketére fényezett részleteknek, beleértve az első hűtőrácsot, a külső visszapillantó tükrök házát vagy éppen az ezekhez illeszkedő 20 colos, sötét árnyalatú könnyűfém keréktárcsákat. A hibrid RX 450h fekete elülső lökhárító-toldata a típus SUV felépítését erősíti még tovább.lexus_rx_special_edition_4.jpgAz utastér jellegzetes formáit a sima tapintású bőrkárpitozás fekete és hamufehér árnyalatai, illetve szürke kontrasztvarrása teszik teljessé. A puha tapintású középkonzolon, az ajtóbetéteken és az utasoldali térdtámaszon ugyanez a színkombináció köszön vissza, míg a szürke varrás a váltó előválasztó karjánál jelenik még meg. A kormánykereket fekete bőrbevonattal és Sumi fekete diófa-betétekkel álmodták meg, melyek a műszerfalon is helyet kaptak, az ajtópanelek pedig beépített hangulatvilágítást kaptak. Az utastér egyszínű fekete vagy krém bőrkárpitozással is elérhető, amennyiben a vásárlók úgy kívánják.

Az RX Special Edition magas alapfelszereltséggel büszkélkedhet. Olyan fejlett technológiai megoldások járnak hozzá, mint a vezeték nélküli telefontöltő, a láblendítéssel is nyitható elektromos csomagtérajtó, a 12,3 colos érintőképernyős multimédiás és navigációs rendszer, valamint a 12 hangszórós prémium audiorendszer.lexus_rx_special_edition_1.jpgAz intelligens parkolássegítő szenzorok keretein belül az első és hátsó parkolóradarok és az automatikus vészfék szintén az alapfelszereltség részét képezik a holttérfigyelővel és a hátsó keresztirányú forgalomfigyelővel együtt – mely szintén automatikusan fékez, amennyiben szükséges. A modell a Lexus Safety System + aktív biztonsági és vezetéstámogató rendszereket, a holttérfigyelővel, automatikus behajtás és lebillentés funkcióval is ellátott külső visszapillantó tükröket, a fűthető első üléseket és a Bladescan Adaptív távfény-vezérléssel ellátott tripla-LED fényszórókat is magáénak tudhatja. Az új RX Special Edition szeptembertől elérhető. Az új kínálat 10 külső színt vonultat fel, köztük két új árnyalattal az Acélszürke és a Jég ezüst képében. Mindkét új szín a Lexus fejlett sonic fényezési technológiájával készül, amely kivételes mélységet és fény-árnyék kontraszt képes biztosítani.

További információ:
Lexus Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1016687696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása