Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Közös kollekciót dob piacra Iris Apfel és a H&M

2021. szeptember 13. - Antalfy Krisztina

Iris Apfel augusztus 29-én ünnepelte 100. születésnapját, és hát mi mással is ünnepelte volna ezt a kerek évfordulót, mint egy közös kollekcióval a H&M-mel? A stílusikon legújabb együttműködésében hozza a tőle megszokott vagány és excentrikus stílust, ahogy ő mondja: „Minél színesebb és nagyobb, annál jobb!".iris-apfel-hm-1.jpg

Bár Apfel már korábban is kollaborált más divatmárkákkal, a mostani, svéd márkával közös kollekciója igazán különleges lesz: a ruhadarabok színesek, tele vannak mintával és hatalmasak  nyilatkozta a 100 éves divatikon a Harper's Bazaarnak. A kollekció egyes darabját a nyári virágok és a citrusfélék illata ihlette.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iris Apfel (@iris.apfel) által megosztott bejegyzés

A legizgalmasabb darabok közé tartoznak majd a fodros ruhák, a tökéletesen összehangolt együttesek és a növények és állatok által inspirált ékszerek. Külön plusz pont, hogy a kollekció tervezése során felhasznált összes anyag újrahasznosított vagy fenntartható forrásból származik.

A 2022 év elején megjelenő kollekció eklektikus ruhákból, káprázatos szettekből és igazán egyedi kiegészítőkből fog állni.

További információ:
Iris Apfel 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8216687852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása