Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az illat, amely kellemes őszi hangulatot áraszt

2021. szeptember 17. - Antalfy Krisztina

Éva Ölelése - egyszerűen elbűvölő

Sokféle illatot szeretek, főleg azokat, amelyek a múltba repítenek és rég elfeledett emlékeket idéznek fel bennem, mint pl. a nagyikám isteni porcukros csörögéje, nagypapám esténként elkortyolt kávélikőrje, a téli esték tökéletes puszedlije, vagy épp az a frissen szedett, nagy tál szamóca, amit gyerekként majszoltam a nagyszüleim kertjében. Talán épp emiatt szeretem ennyire az Eve Embrace parfümöt is, melynek rendkívül kellemes illatától szinte megelevenedik előttem egy virágokkal teli, napsütötte rét, ahol kislányként oly sokat játszottam. Fújás után a testem minden porcikáját átjárja az édes gyümölcsök és a mezei virágok merészen keveredő aromája.beige_elegant_collage_sale_instagram_post_9.jpg

Az Eve Embrace parfüm nőiességét a virágos illatok (rózsa, írisz, osmanthus, ibolya), míg játékosságát a zamatos gyümölcsök (málna, eper) adják. Ha ezt az illatot viselem napközben, az esetek többségében a rózsa és a friss házisütemény illatát érzik meg először rajtam, gyakran meg is jegyzik, azért illatozom ennyire, mert  biztos valami ínycsiklandó, karamellás finomságot sütöttem.

Vannak illatok, amelyek egyszerűen beválnak, nem hivalkodóak, mégis úgy tökéletesek ahogy vannak....

241777738_609835387091930_7414504708972797067_n.jpgEgy igazán finom és nőies illat...

Nekem nagyon bevált az Avon Eve Embrace parfüm, bármikor, bárhova tudom használni és elég tartós. Már első fújásnál érezni benne a lélegzetelállító rózsák, ibolya szirmok és az édes karamell keverékét. Bár nyári illatnak is remek, én valahogy jobban szeretem ősszel magamra permetezni - úgy a bőrömre, mint a ruháimra.

Érdemes a bőrünk lüktető pontjaira fújni, ahol a legjobb a vérellátás: csuklónk belső felére, a nyaki ütőerek környékére, a fül mögötti részre, ill. a dekoltázs környékére. Így az illat sokkal könnyebben felszabadul és fokozatosan árasztja magából az illatjegyeket, a testhőmérsékletünkre való reakcióként.

241698678_401138081628986_12612416887646985_n.jpgBár az Avon Eve Embrace nem egy niche parfüm, de árát tekintve nem is várhatjuk el tőle, hogy azt a szintet hozza. Azonban a maga kategoriájában kiemelkedő illat, boldogan el fogom használni a teljes üveget belőle, és bizony fontolóra veszem az újbóli megvásárlását. 

Viszont ha Te még nem vagy benne biztos, hogy szeretni fogod ezt az illatot, azt tanácsolom először rendeld meg az Avon Eve Embrace parfüm - illatkártyát (350 Ft); szagolgasd, vidd fel a bőrödre, ismerkedj vele, figyeld meg mennyire tartós és milyen illat jegyek bontakoznak ki a bőrödön.

Termékleírás:
Fejjegyek: málna, eper, ibolya
Szívjegyek: rózsa, írisz, osmanthus
Alapjegyek: pézsma, patchouli, ámbrás-fás (gyanta), karamell 
Ára: 3 899 Ft

50 ml.

Itt tudod megrendelni.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9516690668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása