Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Emmy-gála 2021. // RUHAMUSTRA

2021. szeptember 20. - Antalfy Krisztina

Íme az Emmy legemlékezetesebb szettjei...

Szeptember 19-én immár 73. alkalommal rendezték meg Los Angelesben a nagyszabású televíziós produkciók Oscar-díjátadójának is nevezett Emmy-gálát. A díjátadó ünnepségnek idén is a Los Angeles-i Microsoft Theatre adott otthont, s bár a koronavírus miatt csak korlátozott számú közönség vehetett részt az eseményen, a megjelent sztárok így is kitettek magukért a vörös szőnyegen. Mutatom is a legemlékezetesebb kreációkat! 
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_26.jpg

Tovább

Szaúd-Arábia sokkal jobb hely, mint ahogyan azt képzeljük

A festőnő, aki nyolc évig élt és alkotott a közel-keleti országban

Mi jut eszünkbe Szaúd-Arábiáról? Sokak szerint igazán zárt ország, pedig egy magyar művész számára ott nyílt csak meg igazán a világ. Lesz-Müllek Bernadett nyolc évet töltött a Közel-Keleten, ahol volt ideje a festészeti technikákkal kísérletezni.
img_3173.jpeg

Tovább

Kortárs művészek alkották újra a Louis Vuitton ikonikus táskáját

Új köntösben a márka közkedvelt darabja

Nemzetközileg elismert kortárs művészek kapták azt a nemes feladatot, hogy álmodják újra a Louis Vuitton híres Capucines táskáját, természetesen a saját stílusuk szerint. A kollekció jelenleg összesen 18 táskát tartalmaz, mely mind a divatház műhelyében készült, kiemelve ezzel az egyedi kézművességet és a művészek kreativitását. A végeredmény pedig egyszerűen káprázatos!

louis-vuitton-artycapucines-fashion-story-by-theo-sion-4-de31emsn-2021-09-13.jpg

Tovább

Új kiállítás a Ráth-villában: Romani Design

Újabb állomáshoz érkezett a Körforgásban...

A Körforgásban című kiállítás-sorozatot az Iparművészeti Múzeum Kortárs Dizájn Főosztálya indította útjára, melynek keretein belül az adott kortárs dizájner a páratlanul gazdag múzeumi gyűjteményből választ egy tárgyat, tárgycsoportot, ami munkáját inspirálja, és azokra reflektálva létrehoz egy saját dizájnt. Az ily módon megszületett műtárgy ezt követően maga is az Iparművészeti Múzeum gyűjteményének a részévé válik.r179_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása