Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Vörösszőnyeges filmvetítés az Opera Eiffel Műhelyházában

2021. szeptember 21. - Antalfy Krisztina

2021. szeptember 11-én a Sába királynője című operafilm zártkörű, vörösszőnyeges premier előtti vetítését tartotta meg a Magyar Állami Operaház az Eiffel Műhelyház Bánffy Miklós termében. A film főszereplőit és alkotóit az intézmény stratégiai partnere, a BMW Group Magyarország szállította a látványos keretek között megtartott eseményre.
p90436870_lowres_opera-movie-premier-.jpg

A Nemzeti Filmintézet pályázatának egyik nyerteseként az Opera első igazi operafilmjét készíthette el Goldmark Károly operájának 2015-ben bemutatott színpadi produkciójából. Az intézmény számára külön büszkeség, hogy saját apparátusával hozta létre az alkotást: a film hangsávját jelentő lemezfelvétel az Eiffel Műhelyház Fricsay Ferenc stúdiójában készült, a műtermi filmfelvételek a Bánffy Miklós teremben zajlottak az Opera művészeinek és munkatársainak részvételével. A film vörösszőnyeges előbemutatója egyben a Bánffy terem 4K felbontású vetítőtermi funkciójának és 40 csatornás Dolby Avast hangrendszerének avatójaként is szolgált. 2021 októberétől itt jelentkezik az intézmény opera- és balettfilmekből szervezett, havonta jelentkező filmklubja, de a terem rendezvényhelyszínként közönségfilmek zártkörű premierjeit is befogadja.p90436871_lowres_opera-movie-premier-.jpgA BMW Group Magyarország a BMW Art&Culture programja részeként 2015 februárjában csatlakozott az Opera intézményi partnereinek sorába, kizárólagos autóipari partnerként, melynek keretében számos alkalommal állította ki újdonságait különböző helyszíneken, valamint biztosította a fellépőművészek utazását.

A BMW Group Magyarország a filmvetítés kiemelt vendégeit ezúttal két elektromos BMW iX3-mal, valamint a kínálat egyik legsportosabb tagjával, egy BMW X5M modellel szállította a vörösszőnyegig.

Fotók: Berecz Valter

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4616696564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása