Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Jön az Utolsó éjszaka a Sohóban

2021. szeptember 27. - Antalfy Krisztina

Welcome to Soho!

Ismerd meg az 1960-as évek Londonját. Edgar Wright pszichothrillere egy fiatal lányról szól, akinek a divattervezés a szenvedélye. Rejtélyes módon képes belépni a hatvanas évekbe, ahol találkozik bálványával, egy káprázatos feltörekvő énekessel. Ám az 1960-as évek Londonja nem teljesen az, aminek tűnik: olyan, mintha az idő szétesne, és ennek megvannak a maga baljós következményei...

last-night-in-soho-thomasin-mckenzie-anya-taylor-joy_1.jpg

A BAFTA-díjra jelölt Edgar Wright karrierjének első pszicho-horrorja az év egyik leghátborzongatóbb filmjét ígéri, melyet olyan brit horror klasszikusok inspiráltak, mint Roman Polanski Iszonyat, vagy Nicolas Roeg Ne nézz vissza! című alkotása. Az impozáns szereplőgárdát felvonultató Last Night in Soho női főszerepeit Thomasin McKenzie (JoJo Nyuszi), Anya Taylor-Joy (Emma) és Matt Smith (Doctor Who) alakítják. A film az UIP-Duna forgalmazásában kerül a mozikba.

Országos bemutató: 2021. november 04.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5816701488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása