Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

AUGUSZTUSI kedvencek // nyár

2021. szeptember 02. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok #8

Az ősz az abszolút kedvenc évszakom több okból is, számomra ilyenkor valahogy minden kicsit sokkal szebb: a színek, a fények, az üzletek kirakatai, na és a lenyűgöző természet. Előkerülnek végre a hangulatos őszi ihletésű díszek, lakásdekorációk, finom őszi illatok járják át az otthonunkat és megjelennek az évszak legújabb szépségápolási és öltözködési trendjei, amit én minden évben oly izgatottan várok. Kis időre búcsút intek hát a nyárnak, és ráhangolódom az őszre, ám mielőtt az utolsó  nyári csecsebecsémet is bedobozolnám, megosztom még Veled a legszebb nyári pillanataimat és az augusztusi kedvenceimet.
baby_memories_facebook_post_10.jpg

Tovább

Íme az új JAGUAR C-type Continuation

A Jaguar Classic szigorúan korlátozott példányszámban vadonatúj C-type Continuation modelleket hoz forgalomba, tisztelegve annak az ikonikus modellnek a sportteljesítménye előtt, amely 70 évvel ezelőtt első ízben diadalmaskodott a Le Mans-i 24 órás futamon. A mérföldkőnek számító Continuation széria első példánya szeptember 3-án, pénteken, a londoni Hampton Court-palotában megrendezésre kerülő, rangos Concours of Elegance veteránautó-kiállításon lép a nyilvánosság elé.c-type-track-3.jpg

Tovább

Láttad már Kristen Stewartot, mint Diana hercegnő?

Az Alkonyat színésznője a Spencer című film sztárja

2020 nyarán robbant a hír, miszerint Kristen Stewart kapta Diana hercegnő szerepét a Pablo Larraín Spencer című filmben, amely azt az időszakot dolgozza fel Lady D életében, amikor is Diana rádöbbent, hogy házassága Károllyal végleg menthetetlen. Őszintén, el nem tudom képzelni, mégis hogy találták erre a szerepre az Alkonyat-széria sztárját, de az előzetes, ill. az eddig kiszivárgott fotók alapján egyszerűen tökéletes választás volt: megjelenésével és felvett brit akcentusával kísértetiesen hasonlít a tragikusan elhunyt hercegnőre.
stewart-spencer-1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása