Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Diane Keaton szerepel Justin Bieber új klipjében

2021. október 08. - Antalfy Krisztina

Az Oscar-díjas színésznő, Diane Keaton is szerepet kapott Justin Bieber új "Ghost" című videoklipjében, amelyben az énekes nagymamáját alakítja. Mindemellett sítlusosabbnál sítlusosabb összeállításokba bújik "kisunikája" kevéért.
40170237_1733a7acecd5523f44e251b2f0f6ea84_wm.jpg
kép: Diane Keaton Instagram / fotó: Rorykramer

A 27 éves popsztár Justice albuma az idén jelent meg, melynek legújabb kislemeze a Ghost, egy megható ballada mely szerettünk elvesztéséről és a fájdalom feldolgozásáról szól. A klipben Diane Keaton Justin nagymamáját alakítja, akinek élete nagy szerelme meghal és az ezt követő nehéz periódust próbálják túlélni, amiben sokat segít neki kisunokája, egyben legjobb barátja. A megható felvételeken együtt engedik el az óceánban a nagypapa hamvait.

A 75 éves színésznő és stílusikon egyébként nagy Justin Bieber-rajongó, amit már többször is kifejtett, így számára is nagy élmény volt a közös forgatás, erről írt Instagram-oldalán.

Neked hogy tetszik a videóklip?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6516715718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása