Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Van, egy ház, ami minden családi titkot tud

2021. október 29. - Antalfy Krisztina

Miranda Cowley Heller: Papírpalota

Az 59 éves Miranda Cowley Heller mindig is könyvek között mozgott: irodalmár családba született, testvére, Zoë Heller író, nagyapja Malcolm Cowley író, költő, kritikus volt, férje pedig forgatókönyvíró. Ő maga sokáig dolgozott szellemíróként, könyvszerkesztőként, illetve a Cosmopolitan szerkesztőjeként, mielőtt az HBO igazgatóhelyettese lett, ahol vezetésével fejlesztették a Maffiózókat, a Sírhant Műveket, a Drótot, a Deadwoodot és a Hármastársakat. Filmes szemlélete természetesen első könyvén is megmutatkozik: a szöveg erős vizualitása és a rendkívül eleven, könnyed dialógusok miatt a regény jelenetei szinte filmért kiáltanak.papirpalota_1.png

Tovább

Különleges installációval készül idén a Lexus

A Design Miami 2021 mobilitási partnereként

A Lexus immár negyedik éve a Design Miami autóipari partnere, idei installációjának középpontjában a Lexus elektrifikált, karbonsemleges jövő víziója áll. A Lexus LF-Z koncepciója által inspirált kiállítási installációt Germane Barnes, a Studio Barnes igazgatója és a University of Miami School of Architecture asszisztens professzora jegyzi.
lexus_lf_z_electrified_10.jpg

Tovább

Foreo IMAGINATION a képzeleten is túlmutat!

Az emberiség már nem létezhet a megszokott, modern életvitellel a természetes világot kizárva. A svéd beauty-tech cég, a FOREO úgy döntött, az Imagination megalkotásával tesz az egyensúly helyreállításáért. Az új termék egy maszk bázis, amely ötvözi a két világ legjavát: a legmodernebb technológiát és a természet ajándékait, a FOREO megszokott, varázslatos módján.
imagination_how_to_use_1-5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása