Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Foreo IMAGINATION a képzeleten is túlmutat!

2021. október 29. - Antalfy Krisztina

Az emberiség már nem létezhet a megszokott, modern életvitellel a természetes világot kizárva. A svéd beauty-tech cég, a FOREO úgy döntött, az Imagination megalkotásával tesz az egyensúly helyreállításáért. Az új termék egy maszk bázis, amely ötvözi a két világ legjavát: a legmodernebb technológiát és a természet ajándékait, a FOREO megszokott, varázslatos módján.
imagination_how_to_use_1-5.jpg

Ahogy már a név is sugallja, a FOREO legújabb szenzációja túlmutat a képzeleten. A márka arról híres, hogy az új technológiák és innovációk vonzásában működik és már nem egyszer forradalmasította a szépségipart. A FOREO létrehozott egy hidratáló alapformulát, egy maszk bázist, amelyet gondosan úgy alakított ki, hogy könnyen összekeverhető legyen a konyhádból származó friss alapanyagokkal, és minden nap friss és rád szabott házi bőrápolást biztosítson. A természet szinte már hívogat, hogy újra egyesüljünk vele és térjünk vissza az egyszerűségéhez. A FOREO Imagination egy nagyon különleges kapcsolódást kínál, amiben a természet teljes mértékben átveheti az irányítást, és túlléphet a képzeleteden.
imagination_how_to_use_1-2.jpg
FOREO Imagination TRIPLE INFUSION COMPLEX - A tudományon túl

Ahol találkozik a FOREO és a képzelet, ott az összetevők kölcsönösen fokozzák és felerősítik egymás tulajdonságait. Az úgynevezett Triple Infusion Complex formula, mint a neve is sugallja, három hatékony összetevőt egyesít: speciális észtert, hidratálószert és zsírsavat. Az észter arra összpontosít, hogy a vízben oldódó hatóanyagok maximális mértékben bejussanak a bőrbe, és növeli annak hidratáltságát, míg a hidratálószer megtartja a nedvességet, és oldószerként működik, amely elősegíti ezeknek a tápláló összetevőknek a bőr lipid felső rétegein való áthaladását. Végül a jól ismert omega-6 zsírsavakból származó zsírsav elsősorban a mélyre hatolást fokozza, de aktívan dolgozik a bőr nedvességszintjének optimalizálásán is.

Lényegében megőrzi a rugalmasságot és javítja a bőr védelmi funkcióját a környezeti stressz-hatásokkal szemben. Ez a hármas kombináció, mint egy vitamin-, antioxidáns- és tápanyagbomba a friss, bio összetevőket közvetlenül a bőr legmélyebb rétegeibe juttatja, ahol a legszembetűnőbb eredményt hozza; ennek köszönhetően azonnal fiatalabbnak és frissebbnek érezheted a bőröd! A FOREO vegánbarát és állatkísérlet-mentes formulája teljesen biztonságos, és önmagában is használható anélkül, hogy bármit hozzáadnál a konyhából, mivel tele van olyan hasznos összetevőkkel, mint a magasan hidratáló hialuronsav, antioxidánsokban gazdag szkvalén és E-vitamin, valamint ultranyugtató B-vitamin, amelyek mind fokozzák a bőr nedvességtartalmát, és simává, puhává varázsolják azt.
imagination_how_to_use_1-1.jpgHogyan működik az Imagination?

Az egész folyamat nagyon egyszerű és átlátható, valamint szuper szórakoztató és érdekes. Csak használd a kreativitásod, és képzeld el a tökéletes, házilag készített maszkot, friss alapanyagokból. Laza mozdulatokkal keverd össze egy teáskanál Imagination-nel az általad kiválasztott, a természetből származó, feldolgozatlan összetevőket, és egyenletesen vidd fel a bőrödre. Ha úgy hiszed, hogy mindez túl szép, hogy igaz legyen, nézd meg a jól ismert hírességek által kedvelt DIY arcmaszkokat, és tapasztald meg, mit tehet a természet a bőrödért. Amint megtapasztalod e házi elixírek nyilvánvaló eredményeit, már el tudod elképzelni, hogy mit tehet a természet a bőrödért. Csak egy kis képzelőerő és az innovatív Triple Infusion Complex kell hozzá.
imagination-product_lifestyle_5.jpg

Ha úgy döntöttél, hogy a tápláló és organikus összetevők hozzáadásával belevágsz a kísérletezésbe, előtte ellenőrizd, hogy az összeválogatott szuperételek mit okoznak a bőrödnek, és hogyan hatnak egymásra, ha összekevered. A „házi készítésű” nem mindig egyenlő a „biztonságossal”, mivel sok hétköznapi étel és természetes anyag okozhat allergiát vagy pirosodást, amikor közvetlenül a bőrrel érintkezik. Miután utánaolvastál az összetevőknek és azok kölcsönhatásainak, itt az ideje, hogy a folyamatot egy teljesen új szintre emeld, miközben teljesen “átveszed a gyártási folyamatot”, és az Imagination segítségével megalkotod a saját szépség-szakácskönyved. Ráadásul ez a nagyon különleges termék nem csak a bőrödet, hanem az elmédet is táplálja, mivel kreativitásra ösztönöz. A FOREO család legújabb fejlesztése beindíthatja a fantáziád, hogy felszabadítsa a benned rejlő gyermeket, aki végre különféle organikus, természetes eredetű összetevőkkel játszhat anélkül, hogy aggódnia kellene a bőrbe kerülő méreganyagok vagy felesleges hulladékok miatt. Egyszerűen fogalmazva, garantáltan jól fogsz szórakozni, valamint minden szezon után belülről kifelé ragyogó egészséges bőröd lesz!imagination-product_lifestyle-02.jpgBoris Trupcevic, a FOREO vezérigazgatója. „A szépségipar vásárlói egyre kifinomultabbak és egyre többet várnak el egy szépségápolási terméktől. Holisztikus, 360 fokos megközelítést akarnak, amely egy időben táplálja a bőrüket és az elméjüket is, és az Imagination pont ilyen. A Triple Infusion Complex formulával ellátott innovatív maszk bázis rendkívül hatékony felszívódás-fokozó hatással bír, amely tökéletesen összemixelhető a konyhából származó friss hozzávalókkal. Az Imagination a lehető legoptimálisabban aktiválja és feltölti az organikus összetevőkben rejlő lehetőségeket, miközben erősíti a molekuláris kötést, amely összetartja ezt a “tápanyag-robbanást”, és eljuttatja a bőr legmélyebb rétegeibe. Az a tény, hogy játszhatsz a hozzávalóiddal és kreatív lehetsz, még egy bónusz, amelynek segítségével újra kapcsolatba kerülhetsz a természettel.imagination-model_lifestyle-04.jpgA maszkok piaca 

Az Euromonitor kutatása alapján az olyan innovatív újítások, mint a FOREO Imagination maszkja, jóval többek, mint egy szűk piaci kategória, ugyanis a saját készítésű otthoni szépségápolás népszerűsége az egekben van: a beauty-fanek megdöbbentő aránya, 41%-a már havonta használ valamilyen „házi készítésű” terméket, leginkább arctisztítót. Valószínű, hogy a világjárvány katalizátorként hatott erre a piacra, ezért feltételezhetjük, hogy ez a 2019-es arány tovább nőtt azóta. Az adatok azt mutatják, hogy a DIY arcmaszkok iránti kereslet 233 százalékkal nőtt, és emellett az "arc+otthon" webes keresési kifejezés 115%-kal emelkedett a járvány idején, ami azt mutathatja, hogy egyre több időt töltünk otthon a bőrünk ápolásával. Ez a helyzet egy új típusú fogyasztót eredményezett: a tudatos fogyasztó megalapozott döntéseket hoz a vásárlásai során, valamint a minőséget értékeli bármi más felett. Általános tévhit, hogy aki saját kezűleg szeret alkotni, csak egy bizonyos termék olcsó változatát keresi. Pont fordítva, az ilyen típusú fogyasztó a kimagasló teljesítményt és tartósságot részesíti előnyben az árcédulával szemben. Hosszú távon gazdaságosan gondolkodik, miközben ténylegesen pénzt takarít meg.

A FOREO Imagination tubusos (100 ml) és tasakos (10x6 ml) kiszerelésben már kapható!
Itthon kizárólag a notino.hu webáruházában!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2716739164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása