Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Újabb DS 7 CROSSBACK került a francia államfő flottájába

2021. november 15. - Antalfy Krisztina

Az Ötödik Köztársaság megalapítása óta a DS és SM, majd a DS 5 és a DS 7 CROSSBACK modelleket hét államfő használta. 2017-es beiktatásakor Emmanuel Macron a DS 7 CROSSBACK PRÉSIDENTIEL-lel haladt végig a Champs Elysées-n.  Az új DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE 300 lóerős E-TENSE plug-in hibrid 4x4 hajtásláncot kapott, karosszériáját Indigókékre fényezték.
ds7_pr_elysee01.jpg

A köztársasági elnökség igényeinek megfelelően a DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE-t a B-oszloptól számítva 20 cm-rel meghosszabbították, így valódi munkaeszköz, mobil iroda lett. A hátsó lábtér hossza eléri az 545 millimétert.

A hátsó üléspadot két különálló ülésre cserélték, a Basalte fekete bőrkárpitozás a DS Automobiles emblematikus óraszíj mintázatát kapta meg. A két ülést könyöktámasz választja el egymástól, a plafont Alcantara® borítja. A kényelmet vezeték nélküli töltők és USB portok fokozzák, valamint egy nyitott dokumentumtároló.ds7_pr_elysee03.jpgA DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE frontrészét kék/vörös villogókkal és leszerelhető zászlótartókkal látták el. A motorháztetőn, az első ajtókon és a csomagtérajtón „RF” emblémákat találunk. Az autó speciális 20”-os keréktárcsákat kapott, valamint „cápauszony” antennát szereltek rá az elnök telekommunikációs rendszeréhez.  A teljes karosszériahossz 4,79 m, a 20 cm-rel megnövelt tengelytáv immár 2,94 m. A szélesség és a magasság változatlan (1,91 és 1,62 m).ds7_pr_elysee05.jpgA DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE az 1918. november 11-én aláírt fegyverszüneti szerződés emlékceremóniáján jelent meg először hivatalosan, csatlakozva a francia elnök flottájához.ds7_pr_elysee09.jpg

További információ:
DS Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9016756306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása